STH Design

Användarvillkor för marknadsföring

Läs igenom våra användarvillkor, är det något vi inte har förklarat så att ni förstår, är det bara att höra av er. 

Efter godkännande av Marknadsföring offerten och godkännandet av detta villkor, förbereder vi en sektion och en ny sida med en formulär där besökare kan skriva in sin e-post. Som uppmuntran kan vi erbjuda rabatt eller andra erbjudande för att de ska lämna sin e-post till oss.

Fakturan vi skickar ut när vi har fixat klart sidan och fått den godkänd från er, har en betalningsvillkor på 3 dagar. För alla sena betalningar är dröjsmålsräntan 12%.

Efter ett tag, när vi har samlat in tillräckligt många e-postadresser, går det bra att skicka ut kampanjer. Det är därför bra att börja samla in e-postadresser omgående för att vi ska kunna ha så många e-post adresser som möjligt inför en planerad kampanj eller andra event. När det är dags att skicka ut kampanjen, sköter vi det, och vi tar betalt per timme (400kr/h) och minst för 1 timme. All kommunikation ingår i betald tid.

En kampanj kan ta några timmar beroende på vad vi kommer fram till tillsammans (komma upp med en idé, sätta upp strukturen, välja passande bilder, skriva relevant text, sköta utskickningen, se hur många som har klickat sig in på e-postadressen, och så vidare). 

Vi skriver och designar e-postkampanjen utefter era önskemål och skickar ett utkast till er först innan vi skickar ut kampanjen till alla prenumeranter. Det går även att ställa in ett speciellt datum och tid där kampanjen ska skickas. Ni kommer att få veta hur många som har prenumererat innan vi skickar ut en kampanj.

Vi håller koll på hur många som faktiskt har öppnat e-posten och hur många som har tryckt på kampanj knappen i e-posten. Vi optimerar texten eller ändrar parameter utifrån datan för att göra nästa kampanj mer effektivare.