STH Design

Användarvillkor för e-handel

Läs igenom våra användarvillkor, är det något vi inte har förklarat så att ni förstår, är det bara att höra av er. 

Efter godkännande av offerten och godkännandet av detta villkor, börjar vi med att sätta upp e-handeln. När vi börjar bli klara, bokar vi ett möte (alla våra möten är online) med er för att visa er den nya e-handeln och hur allt fungerar. Instruktioner för hur ni hanterar köp och allt runt omkring detta, ingår.

Vi kommer att använda oss av tredje part företag för att hantera de olika delarna i e-handeln. Basiska funktionerna erbjuds utan kostnad av företagen, men i vissa fall tar de en viss summa för mer avancerade funktioner, då betalar ni direkt till dem. Det kan hända att några funktioner inte finns hos tredje part företagen, i så fall kontaktar vi de och fråga om de kan lägga till funktionen. 

Har du egen hemsida kommer du få fria 2 revisioner för att kunna ge feedback och kolla så att allt ser bra ut. Ska du ha en hemsida som vi bygger kommer du ha en extra revisionstillfälle för att du ska kunna gå igenom din e-handel. Mer om revision här. Efter dina revisioner är slut och du känner att du skulle behöva mer ändringar, går det över till underhåll och vi tar då betalt per timme (400kr/h) och minst för 1 timme. All kommunikation ingår i timpriset.

Vi kommer att lägga upp några test produkter/artiklar, för att ni ska kunna se hur det kommer att se ut sen när era riktiga produkter är upplagda. I e-handel ingår det instruktioner på hur ni lägger upp produkter.

Skulle ni vilja att vi sköter upplägget av alla era produkter fixar vi det, vi tar betalt per timme (400kr/h). Då fixar vi allt med att optimera produktbilden, för att den ska vara så komprimerad som möjligt (för att er hemsida ska laddas snabbare), skrivandet av produktnamn, beskrivande text, priser och om produkter är på rea. Detta kräver att ni ger oss tillgång till materialet, har ni det digitalt är uppläggningstiden mindre.

I vissa fall när ni har ett fåtal produkter, kan vi sköta upplägget utan kostnad. Skulle ni vilja sköta upplägget av alla era produkter, finns det som sagt instruktioner för det.

Vi skickar ut fakturan för e-handeln när vi är klara från vårt håll, så kan du lägga upp produkterna i lugn och ro. När ni är klara med det, kan ni kontakta oss så aktiverar vi e-handeln, utan någon extra kostnad så klart.

Den text som ingår är text till rubriker eller annat dylikt kort text som behövs för att e-handeln ska vara användbar. Det ingår inte textskrivande av stora och långa texter. För mer invecklade texter där det behövs kunskap om området går det bra om ni ger oss texten. Allternativ, tar vi fram texten och tar betalt per timme (400kr/h).

För texter som ni ger oss, ingår det ingen korrigering av texter eller grammatik korrektur, utan vill ni ha korrektur på texten som kommer från er, tillkommer det en extra timavgift, (400kr/h) och minst för 1 timme där all kommunikation ingår i timpriset

Det ingår ett par bilder som används till rubriker eller till sidhuvudet för att e-handelssidan ska se bra ut. För ytterligare bilder är ni välkomna att komma med egna bilder. Vi ger inte ut någon tillgång till vår bildbank.

Vi erbjuder instruktioner till allt som rör e-handeln. Våra instruktioner kommer att vara i bildformat där vi visar steg för steg hur ni går tillväga för att lägga upp produkter, ändra pris, bild och beskrivning. Även hur ni hanterar alla ordrar och köp från era kunder. Vi visar inte var man kan hitta bilder eller texter eller andra tjänster som på något sätt underlättar för er att göra vårt arbete.

Tiden det tar för oss att göra klar e-handeln beror på många faktorer, till exempel om vi har allt material från er (om det behövs), oförutsedda problem med de olika extra funktionerna (då dessa beror på tredje part företag) eller något så lätt som att ni inte har tid att svara. Normal sätt ska det ske inom den angivna tiden då det är den tid det brukar ta.

Tar det längre tid en förväntad på grund av oss (oförutsedda problem), blir ni informerade om detta, och vi kommer att göra allt vi kan för att hinna klart i tid.

Tar det längre tid än rimligt förväntat på grund av er, till exempel att ni inte svarar på flera dagar, inte har allt material eller på annat sätt gör att vi inte kan göra klart e-handeln, har vi rätten att färdigställa e-handeln som den är och skicka fakturan för e-handeln. E-handeln kan vara gömd från internet så ingen kan hitta den. När ni har allt material eller mer tid åt oss, återupptar vi e-handeln där den var och tar betalt som vanligt underhåll, per timme (400kr/h) eller per extra funktion. Det är därför viktigt att ni har tillgång till allt material som behövs, eller som ni vet att ni kommer att ha, innan vi lanserar e-handeln.

När e-handeln är fixad från vårt håll, skickar vi ut fakturan för e-handel. Den har en betalningsvillkor på 7 dagar. För alla sena betalningar är dröjsmålsräntan 12%.