STH Design

Se bÀttre ut Àn era konkurrenter och fÄ fler kunder

Vi ser till att ni fÄr en amazing hemsida med alla funktioner och integrationer ni behöver för att sticka ut bland era konkurrenter. 

Webbdesign & Branding

Det Àr viktigt att er visuella identitet sÀnder rÀtt budskap till er mÄlgrupp. Vi hjÀlper er verksamhet att ge ifrÄn er signaler som leder till framgÄng. Alla hemsidor vi har skapat, beroende pÄ vilket prispaket som valts, har en unik stil som matchar vad ni vill förmedla. Ni fÄr alltsÄ den bÀsta webbdesign. 

Vi erbjuder instruktioner för att ni ska kunna uppdatera priser, bilder eller annan texter pÄ egen hand.

All sÀkerhet

Drift och sÀkerhet

Med STH Design som partner kan du lÀgga dina digitala problem i vÄra hÀnder. Vi tar hand om hosting, backup, sÀkerhet och uppdateringar. Vi skapar Àven företags e-postadresser Är er. 

Vi erbjuder underhÄll och uppdateringar, vilket Àr lika viktigt som att byta olja i bilen. STH design erbjuder webbunderhÄll dÀr vi ser till att er hemsida Àr uppdaterad och sÀker. Skulle ni önska hantera det sjÀlva erbjuder vi instruktioner för det med.

VĂ„ra kunders recensioner

Tack STH Design!

Vi kan inte tacka STH Design nog för det fantastiska arbete de gjorde pÄ vÄr företagssida! Vi kunde aldrig ha förestÀllt oss att det skulle ha sett sÄ otroligt ut och fungerat sÄ bra! Vi rekommenderar dem till alla som vill bygga en webbsida för sin verksamhet!

VĂ€lkommen!

Designerna Àr mycket tÄlmodiga och i detalj, vi hade ett onlinemöte innan designen började, dÀr de lyssnade pÄ mina behov och stÀllde mÄnga frÄgor till mig för att klargöra saker, jag blev superförvÄnad nÀr jag sÄg den slutliga webbsidan, det var sÄ bra design, bÀsta laget! tack!

Otrolig webbplats

Vi vill hjÀlpa kineser att integrera sig och starta ett företag i Sverige, STH Design erbjöd oss den bÀsta lösningen. De gav ett tydligt strukturerat innehÄll för vÄra kunder med en otrolig fin design. Tack sÄ mycket STH Design!

Fantastiskt jobb!

Jag kontaktade STH Design eftersom jag vill sÀlja musiken jag producerar och de rekommenderade mig nÄgra lösningar. Det slutade med en fantastisk webbplats med sÀkra betalningar, bÄde för mina kunder och mig. Ni Àr alla vÀlkommen att kontakta STH Design om ni vill ha en webbplats för er företag!

VÀldigt nöjd

Det var sÄ enkelt att komma i kontakt med STH design. Snabb och tydlig support. Ni byggde hemsidan pÄ ett modernt sÀtt och anpassat den efter vÄr behov. PrisvÀrt. Stort tack, bra jobbat! Rekommenderar det varmt.

Mycket professionellt gjord!

Super nöjd med hur hemsidan blev! Ni fick med den asiatiska kÀnslan som vi var ute efter. Nu kan fler kunder hitta till oss.

Snyggt gjord!

Vi lanserade just vÄr nya restaurangwebbsida med STH Design och Àr sÄ glada att ha den live! Det Àr mycket professionellt gjort med fantastisk design, det fungerar utmÀrkt bÄde pÄ stationÀra och mobila enheter.