STH Design

Vad Àr en hemsida?

En hemsida Àr ett snabbt och enkelt sÀtt att kommunicera information mellan köpare och sÀljare. Ni kan lista dina öppettider, kontaktuppgifter, visa bilder pÄ er plats eller produkter och anvÀnda kontaktformulÀr för att underlÀtta förfrÄgningar frÄn potentiella kunder. 

FörestÀll er att en hemsida Àr som en mataffÀr. Om ni inte hittar saker, det ser ofrÀscht ut eller utbudet inte matchar era förvÀntningar, sÄ lÀr ni med största sannolikhet gÄ vidare till en annan affÀr. 

En hemsida bestÄr av flera undersidor med olika information i var och en, till exempel startsida, era tjÀnster och kontakt. Hemsidan innehÄller text och bilder som mÄste sparas pÄ en dator som kallas webbserver. NÀr ni bestÀller en ny hemsida hos oss, sköter vi den delen.

För att komma Ät en hemsida behövs det en domÀnlÀnk eller URL, som till exempel sthdesign.com eller tipsning.se, vilket vi ocksÄ hjÀlper till med. Att vÀlja rÀtt lÀnk som passar ditt företag och Àr lÀttlÀst, Àr superviktigt. 

Fördelar med egen hemsida

OnlinenÀrvaro 24/7

Att ha en webbplats innebĂ€r att kunderna alltid kan hitta dig – nĂ€r som helst, var som helst. Även utanför kontorstid fortsĂ€tter din hemsida att hitta och sĂ€kra nya kunder. Det erbjuder anvĂ€ndaren bekvĂ€mlighet eftersom de kan komma Ă„t den information de behöver i bekvĂ€mligheten av sitt eget hem, utan extra press att köpa.

Dessutom, eftersom de flesta företag nuförtiden har sin egen hemsida, finns det stor chans att du kan förlora kunder till dina konkurrenter genom att vara offline. 

TrovÀrdighet

I dagens moderna vÀrld förvÀntas alla nÄgorlunda stora företag ha nÄgon form av onlinenÀrvaro. Potentiella kunder skulle sannolikt vara misstroende mot alla företag som inte hade ett telefonnummer eller en fysisk adress, och detsamma kan sÀgas om att inte ha en hemsida och e-postadress.

Genom en hemsida fÄr du kunderna att kÀnna sig bekvÀma med att anvÀnda dina tjÀnster, att ha en lÀttanvÀnd hemsida av god kvalitet, eftersom de kommer att anta att de kan förvÀnta sig samma positiva upplevelse inom alla delar av din verksamhet.

Det sÀnker kostnaderna

Förutom att bara visa information kan du ocksÄ anvÀnda din webbplats för att sÀlja varor och tjÀnster direkt till dina kunder. Genom att eliminera dessa omkostnader kan du ocksÄ sÀnka dina priser, vilket ger ditt företag den verkliga konkurrensfördelen. Att ha en hemsida kan spara mycket tid eftersom allt du behöver finns pÄ ett stÀlle och kan nÄs nÀr som helst. Se vÄra priser för en hemsida.

Marknadsexpansion

Eftersom din webbplats Àr tillgÀnglig för alla över hela Sverige, har möjligheten att bryta sig igenom geografiska barriÀrer aldrig varit enklare. Vem som helst, frÄn vilken stad som helst, kommer att kunna hitta ditt företag och Àr dÀrför nu en potentiell kund.

Med marknadsföring via e-post till dina kunder nÄr du Àven ut med kampanjer eller andra event som dina kunder skulle missa, om de inte besöker din hemsida. Kontakta oss för mer info om marknadsföring. 

Ny hemsida pÄ 3 steg

Kontakta oss

Börja med att berÀtta för oss dina behov. Tillsammans kommer vi att gÄ igenom syftet och mÄlen för ditt företag för att kunna ge dig bÀsta offert förslag.

Utveckling och design

Vi börjar bygga och designa din nya hemsida. Vi Àr öppna för feedback i början, baserat pÄ det prispaket du vÀljer och ha din webbsida redo inom nÄgra veckor.

Lansering

NÀr du Àr nöjd Àr det dags att lansera din webbsida. Vi testar din webbsida i olika skÀrmstorlekar tills allt ser perfekt ut, baserat pÄ det prispaket du vÀljer.

Olika hemsidor vi bygger

Hemsida för advokat

Nuförtiden söker folk efter allt pĂ„ Internet. Även om nĂ„gra av dem redan kĂ€nner till ert företag vill de veta mer och dubbelkolla vilka tjĂ€nster ni erbjuder. Det kan ocksĂ„ hjĂ€lpa er att locka fler kunder.

Hemsida för e-handel

Är ni ute efter att sĂ€lja era varor online har ni kommit rĂ€tt. Vi pĂ„ STH Design erbjuder en helhetslösning för e-handel hemsidor. SĂ€kra betalningar och smidig app dĂ€r ni kan hĂ„lla koll pĂ„ alla era produkter och transaktioner. 

Hemsida för frisör

Behöver du en frisörhemsida till din frisör salong? DÄ har du kommit rÀtt, vi pÄ STH Design hjÀlper dig med att sÀtta upp en bra design pÄ din hemsida. Bokningarna görs via den populÀra bokningssystemet, bokadirekt.se

Hemsida för restaurang, café eller pizzeria

Behöver du en webbdesign hemsida till din restaurang eller pizzeria? DÄ har du kommit rÀtt, vi pÄ STH Design hjÀlper dig med att sÀtta upp en bra design pÄ er hemsida. Vi erbjuder bordsbokning och onlinebestÀllning till era kunder. 

Hemsida för trafikskola

Vi hjÀlper er med att sÀtta upp en bra design pÄ er trafikskola hemsida och att koppla med STR om ni Àr medlemmar. Annars erbjuder vi vÄrat egna enkla bokningssystem. Visa Àven upp vad era kunder tycker om er med Google Recensioner eller fÄ mer kunder med vÄr marknadsföring. 

Andra hemsidor

Letar ni efter nÄgot mer anpassat hemsida eller projekt fixar vi det med. Vi har gjort ett flertal speciella hemsidor som behövde mÄnga funktioner.

VĂ„ra kunders recensioner

Tack STH Design!

Vi kan inte tacka STH Design nog för det fantastiska arbete de gjorde pÄ vÄr företagssida! Vi kunde aldrig ha förestÀllt oss att det skulle ha sett sÄ otroligt ut och fungerat sÄ bra! Vi rekommenderar dem till alla som vill bygga en webbsida för sin verksamhet!

VĂ€lkommen!

Designerna Àr mycket tÄlmodiga och i detalj, vi hade ett onlinemöte innan designen började, dÀr de lyssnade pÄ mina behov och stÀllde mÄnga frÄgor till mig för att klargöra saker, jag blev superförvÄnad nÀr jag sÄg den slutliga webbsidan, det var sÄ bra design, bÀsta laget! tack!

Otrolig webbplats

Vi vill hjÀlpa kineser att integrera sig och starta ett företag i Sverige, STH Design erbjöd oss den bÀsta lösningen. De gav ett tydligt strukturerat innehÄll för vÄra kunder med en otrolig fin design. Tack sÄ mycket STH Design!

Fantastiskt jobb!

Jag kontaktade STH Design eftersom jag vill sÀlja musiken jag producerar och de rekommenderade mig nÄgra lösningar. Det slutade med en fantastisk webbplats med sÀkra betalningar, bÄde för mina kunder och mig. Ni Àr alla vÀlkommen att kontakta STH Design om ni vill ha en webbplats för er företag!

Mycket professionellt gjord!

Super nöjd med hur hemsidan blev! Ni fick med den asiatiska kÀnslan som vi var ute efter. Nu kan fler kunder hitta till oss.

Snyggt gjord!

Vi lanserade just vÄr nya restaurangwebbsida med STH Design och Àr sÄ glada att ha den live! Det Àr mycket professionellt gjort med fantastisk design, det fungerar utmÀrkt bÄde pÄ stationÀra och mobila enheter.