STH Design

Drift och säkerhet

Med STH Design som partner kan du lägga dina digitala problem i våra händer. Vi tar hand om hosting, backup, säkerhet och uppdateringar. Vi skapar även företags e-postadresser åt er. 

Hosting

Oavsett om ni driver en privat blogg eller en affärskritisk e-handelsplattform ska ni kunna sova gott på natten. Väljer ni att lägga över er hemsida hos oss kommer ni få en snabb ladning (all data lagras på en SSD), automatiska backuper och säkra servrar (SSL). 

Hos oss ingår det alltid obegränsat antal e-poster för alla som jobbar i ert företag. Det går även att lägga till statisk, vilket är det enklaste sättet att få insikt i vem som besöker er hemsida.

Säkerhet

På STH Design tar vi säkerhet på stort allvar och med hjälp av brandväggar, IP-blockering, kod-scanning och  kryptering, ser vi till att er hemsida är säker. Vå erbjuder även automatiska säkerhetskopiering av er hemsida ifall något skulle hända. 

Alla från er företag som behöver logga in på administrationssidan, kommer att få ett eget inlogg för att säkerställa att ingen har åtkomst till något de inte behöver. 

Drift

Vi erbjuder underhåll och uppdateringar, vilket är lika viktigt som att byta olja i bilen. STH design erbjuder webbunderhåll där vi ser till att er hemsida är uppdaterad och säker. Skulle ni önska hantera det själva erbjuder vi instruktioner för det med.

Support

Efter lanseringen av er hemsida, kommer det i de allra flesta fall uppstå ett behov av support. STH Design erbjuder snabb och transparent supporthantering. Vi besvarar alla ärenden så fort vi kan och prioriterar dessa som behöver snabb hjälp. 

Ny hemsida på 3 steg

Kontakta oss

Börja med att berätta för oss dina behov. Tillsammans kommer vi att gå igenom syftet och målen för ditt företag för att kunna ge dig bästa offert förslag.

Utveckling och design

Vi börjar bygga och designa din nya hemsida. Vi är öppna för feedback i början, baserat på det prispaket du väljer och ha din webbsida redo inom några veckor.

Lansering

När du är nöjd är det dags att lansera din webbsida. Vi testar din webbsida i olika skärmstorlekar tills allt ser perfekt ut, baserat på det prispaket du väljer.