STH Design

Våra paketpriser

Här hittar du allt som du behöver för att komma igång med en lysande hemsida. Våra priser passar de flesta. Skulle du behöva uppgradera din befintliga hemsida, erbjuder vi det med. 

Basic

6000 kr (exkl. moms)

Passar dig som vill få upp snabbt en enkel hemsida med få detaljer. Exempel: basic.hemsida.com

Pupulär

Regular

11000 kr (exkl. moms)
9000 kr (exkl. moms)

Passar dig som vill ha en stabil och modern hemsida som speglar ditt företag. Exempel: norrvikensthai.se

Premium

16000 kr (exkl. moms)

Passar dig som är ute efter en större hemsida med flera undersidor. Exempel: nyatrafikskolanavesta.se

Svårt att bestämma dig? Kontakta oss, så kan vi ge dig ett prisförslag.

Så klart har vi en massa tillägg

Tillägg är perfekt för dig som behöver fler funktioner till din hemsida, utöver det som finns i varje paket 🤩 

Jämför gärna våra priser med andra

Bedöm deras design och vad de erbjuder för funktioner för att se skillnaderna

Ny hemsida på 3 steg

Kontakta oss

Börja med att berätta för oss dina behov. Tillsammans kommer vi att gå igenom syftet och målen för ditt företag för att kunna ge dig bästa offert förslag.

Utveckling och design

Vi börjar bygga och designa din nya hemsida. Vi är öppna för feedback i början, baserat på det prispaket du väljer och ha din webbsida redo inom några veckor.

Lansering

När du är nöjd är det dags att lansera din webbsida. Vi testar din webbsida i olika skärmstorlekar tills allt ser perfekt ut, baserat på det prispaket du väljer.

Våra kunders recensioner

Tack STH Design!

Vi kan inte tacka STH Design nog för det fantastiska arbete de gjorde på vår företagssida! Vi kunde aldrig ha föreställt oss att det skulle ha sett så otroligt ut och fungerat så bra! Vi rekommenderar dem till alla som vill bygga en webbsida för sin verksamhet!

Välkommen!

Designerna är mycket tålmodiga och i detalj, vi hade ett onlinemöte innan designen började, där de lyssnade på mina behov och ställde många frågor till mig för att klargöra saker, jag blev superförvånad när jag såg den slutliga webbsidan, det var så bra design, bästa laget! tack!

Otrolig webbplats

Vi vill hjälpa kineser att integrera sig och starta ett företag i Sverige, STH Design erbjöd oss den bästa lösningen. De gav ett tydligt strukturerat innehåll för våra kunder med en otrolig fin design. Tack så mycket STH Design!

Fantastiskt jobb!

Jag kontaktade STH Design eftersom jag vill sälja musiken jag producerar och de rekommenderade mig några lösningar. Det slutade med en fantastisk webbplats med säkra betalningar, både för mina kunder och mig. Ni är alla välkommen att kontakta STH Design om ni vill ha en webbplats för er företag!

Mycket professionellt gjord!

Super nöjd med hur hemsidan blev! Ni fick med den asiatiska känslan som vi var ute efter. Nu kan fler kunder hitta till oss.

Snyggt gjord!

Vi lanserade just vår nya restaurangwebbsida med STH Design och är så glada att ha den live! Det är mycket professionellt gjort med fantastisk design, det fungerar utmärkt både på stationära och mobila enheter.