STH Design

VĂ„ra paketpriser

HÀr hittar du allt som du behöver för att komma igÄng med en lysande hemsida. VÄra priser passar de flesta. Skulle du behöva uppgradera din befintliga hemsida, erbjuder vi det med. 

Basic

25%

Rabatt

8000 kr (exkl. moms)

6000 kr (exkl. moms)

Passar dig som vill fÄ upp snabbt en enkel hemsida med fÄ detaljer. Exempel: basic.hemsida.com

Regular

15%

Rabatt

14000 kr (exkl. moms)

12000 kr (exkl. moms)

Passar er som vill ha en stabil och modern hemsida som speglar er företag. Exempel: norrvikensthai.se

Premium

20%

Rabatt

20000 kr (exkl. moms)

16000 kr (exkl. moms)

Passar er som Àr ute efter en större hemsida med flera undersidor. Exempel: nyatrafikskolanavesta.se

SvÄrt att bestÀmma dig? Kontakta oss, sÄ kan vi ge dig ett prisförslag.

SÄ klart har vi en massa tillÀgg

TillĂ€gg Ă€r perfekt för er som behöver fler funktioner till er hemsida, utöver det som finns i varje paket đŸ€©Â 

JÀmför gÀrna vÄra priser med andra

Bedöm deras design och vad de erbjuder för funktioner för att se skillnaderna

Ny hemsida pÄ 3 steg

Kontakta oss

Börja med att berÀtta för oss dina behov. Tillsammans kommer vi att gÄ igenom syftet och mÄlen för ditt företag för att kunna ge dig bÀsta offert förslag.

Utveckling och design

Vi börjar bygga och designa din nya hemsida. Vi Àr öppna för feedback i början, baserat pÄ det prispaket du vÀljer och ha din webbsida redo inom nÄgra veckor.

Lansering

NÀr du Àr nöjd Àr det dags att lansera din webbsida. Vi testar din webbsida i olika skÀrmstorlekar tills allt ser perfekt ut, baserat pÄ det prispaket du vÀljer.

VĂ„ra kunders recensioner

Tack STH Design!

Vi kan inte tacka STH Design nog för det fantastiska arbete de gjorde pÄ vÄr företagssida! Vi kunde aldrig ha förestÀllt oss att det skulle ha sett sÄ otroligt ut och fungerat sÄ bra! Vi rekommenderar dem till alla som vill bygga en webbsida för sin verksamhet!

VĂ€lkommen!

Designerna Àr mycket tÄlmodiga och i detalj, vi hade ett onlinemöte innan designen började, dÀr de lyssnade pÄ mina behov och stÀllde mÄnga frÄgor till mig för att klargöra saker, jag blev superförvÄnad nÀr jag sÄg den slutliga webbsidan, det var sÄ bra design, bÀsta laget! tack!

Otrolig webbplats

Vi vill hjÀlpa kineser att integrera sig och starta ett företag i Sverige, STH Design erbjöd oss den bÀsta lösningen. De gav ett tydligt strukturerat innehÄll för vÄra kunder med en otrolig fin design. Tack sÄ mycket STH Design!

Fantastiskt jobb!

Jag kontaktade STH Design eftersom jag vill sÀlja musiken jag producerar och de rekommenderade mig nÄgra lösningar. Det slutade med en fantastisk webbplats med sÀkra betalningar, bÄde för mina kunder och mig. Ni Àr alla vÀlkommen att kontakta STH Design om ni vill ha en webbplats för er företag!

Mycket professionellt gjord!

Super nöjd med hur hemsidan blev! Ni fick med den asiatiska kÀnslan som vi var ute efter. Nu kan fler kunder hitta till oss.

Snyggt gjord!

Vi lanserade just vÄr nya restaurangwebbsida med STH Design och Àr sÄ glada att ha den live! Det Àr mycket professionellt gjort med fantastisk design, det fungerar utmÀrkt bÄde pÄ stationÀra och mobila enheter.