Logotyp design

Dags att skaffa ett igenkännande märke till ert företag? Då har ni kommit rätt. Vi skapar en logotyp som representerar ert företag. Vi erbjuder 3 olika priskategori för logotypen som anpassas utifrån vad ni är ute efter.

Basic logo

5.900 kr (exkl. moms)

Passar er som vill få upp snabbt en enkel logotyp med få anpassningar.

Pupulär

Regular logo

9.900 kr (exkl. moms)

Passar er som vill ha en bra logotyp som matchar er företag.

Premium logo

13.900 kr (exkl. moms)

Passar er som vill ha en stabil och modern logotyp som är framtidssäker.

Fokuserad och tydlig

För att er logotyp ska vara vara lätt att komma ihåg behöver den vara tydlig. Inga onödiga detaljer ska finnas som distraherar synligheten. Det gör även att den är mer framtidssäker, då simpla men välplanerade logotyper vara längst. 

Passar i både svart och vitt

Att ha sin logotyp i färg är en självklarhet, men att ha den så att logotypen passar i både svart och vitt är också nödvändigt. Till exempel om ni ska använda loggan tryckt på kvitton, som vinyl på glasfönster, tidningar och böcker, PR-varor eller helt enkelt på en mörk bakgrund. 

Synlig och tydlig i liten storlek

För att en logotyp ska fungera i framtiden är det viktigt att den ska vara synlig och tydlig i både stor format som i liten format. Logotyper som uppfyller detta villkor har en mycket större chans att vara igenkännande och inte behövas ändras i ett senare skede. 

Synlig som suddig och pixlad

Gör att er logotyp syns även om den är suddig eller pixlad.  Vi ser till att den är anpassad för det vilket gör att er logotyp blir märkbar och fångar blicken i vilka förhållanden som helst.

Fil i svg format

En logotyp i svg format innebär att loggan är skalbar utan att förlora upplösningen. Det betyder att ni kan skala upp logotypen i oändlig storlek. Det är även en format som PRV behöver om ni ska registrera logotypen. 

Ny hemsida på 3 steg

Kontakta oss

Börja med att berätta för oss dina behov. Tillsammans kommer vi att gå igenom syftet och målen för ditt företag för att kunna ge dig bästa offert förslag.

Utveckling och design

Vi börjar bygga och designa din nya hemsida. Vi är öppna för feedback i början, baserat på det prispaket du väljer och ha din webbsida redo inom några veckor.

Lansering

När du är nöjd är det dags att lansera din webbsida. Vi testar din webbsida i olika skärmstorlekar tills allt ser perfekt ut, baserat på det prispaket du väljer.

E-handel hemsida • Månadsinvestering

Fyll de tjänster ni behöver & skicka till oss

New monthly price form e-commerce

*Copywriter & grammatikkorrigering tas betalt för påbörjad timmer, 500kr.

Engångsinvesteringen för logotyp & grafisk profil kommer vara en separat faktura. 

  kr 

Startavgift: kr

Ingår årsavgiften för domännamn, webhotell & säkerhetskopiering på 2.500 kr

Det ingår ett visst antal utskrift per månad

Fyll i era uppgifter för att skicka in förfrågan (inget bindande)