STH Design

VĂ„ra tidigare kunder

HÀr finner du de flesta av vÄra tidigare hemsidor och projekt vi har byggt frÄn grunden. Vi har designat och byggt hemsidor Ät restauranger, trafikskolor, e-handel och lite andra anpassande hemsidor.

Online teori

Studera till körkort pÄ kinesiska

Bangkok Thai Food

Upplev den autentiska thailÀndska maten i Stockholm

United Enterprise

Anslut vÀrlden med Sverige

Honglai Asia

Köp smidigt online och hÀmta i butiken

Hammarby Sushi & Dumplings

Köp smidigt online och hÀmta i butiken

Norrviken hemsida 2

Norrviken Thai & Sushi

Thai och sushi restaurang i Sollentuna

Nya Trafikskolan Avesta

Imponerande design för en trafikskola

Tipning

tipsning.se

Tipsa eller vÀrva vÀnner

Customer - Shanghai

Shanghai Association

Informationsutbyte för kineser i Sverige

Edomae Sushi

Edomae Sushi

Sushi med traditionella japanska metoder

IA-Trafikskola Projekt

IA-Trafikskola

Enkel och smidig webbdesign hemsida

Naruto Sushi

Naruto Sushi

Naruto tema inspirerad restaurang

Grondals-sushi

Gröndals Sushi

En mysig sushi restaurang i gröndal

BroFood-restaurang

BroFood restaurang

Restaurang i SkellefteÄ med onlinebokning

HÀgernÀs Strand

Restaurangkedja Umami Sushi

Intresserad av att veta mer?

LÀr mer om de olika hemsidorna vi bygger och vad vi har för alternativ

Ny hemsida pÄ 3 steg

Kontakta oss

Börja med att berÀtta för oss dina behov. Tillsammans kommer vi att gÄ igenom syftet och mÄlen för ditt företag för att kunna ge dig bÀsta offert förslag.

Utveckling och design

Vi börjar bygga och designa din nya hemsida. Vi Àr öppna för feedback i början, baserat pÄ det prispaket du vÀljer och ha din webbsida redo inom nÄgra veckor.

Lansering

NÀr du Àr nöjd Àr det dags att lansera din webbsida. Vi testar din webbsida i olika skÀrmstorlekar tills allt ser perfekt ut, baserat pÄ det prispaket du vÀljer.

VĂ„ra kunders recensioner

Tack STH Design!

Vi kan inte tacka STH Design nog för det fantastiska arbete de gjorde pÄ vÄr företagssida! Vi kunde aldrig ha förestÀllt oss att det skulle ha sett sÄ otroligt ut och fungerat sÄ bra! Vi rekommenderar dem till alla som vill bygga en webbsida för sin verksamhet!

VĂ€lkommen!

Designerna Àr mycket tÄlmodiga och i detalj, vi hade ett onlinemöte innan designen började, dÀr de lyssnade pÄ mina behov och stÀllde mÄnga frÄgor till mig för att klargöra saker, jag blev superförvÄnad nÀr jag sÄg den slutliga webbsidan, det var sÄ bra design, bÀsta laget! tack!

Otrolig webbplats

Vi vill hjÀlpa kineser att integrera sig och starta ett företag i Sverige, STH Design erbjöd oss den bÀsta lösningen. De gav ett tydligt strukturerat innehÄll för vÄra kunder med en otrolig fin design. Tack sÄ mycket STH Design!

Fantastiskt jobb!

Jag kontaktade STH Design eftersom jag vill sÀlja musiken jag producerar och de rekommenderade mig nÄgra lösningar. Det slutade med en fantastisk webbplats med sÀkra betalningar, bÄde för mina kunder och mig. Ni Àr alla vÀlkommen att kontakta STH Design om ni vill ha en webbplats för er företag!

VÀldigt nöjd

Det var sÄ enkelt att komma i kontakt med STH design. Snabb och tydlig support. Ni byggde hemsidan pÄ ett modernt sÀtt och anpassat den efter vÄr behov. PrisvÀrt. Stort tack, bra jobbat! Rekommenderar det varmt.

Mycket professionellt gjord!

Super nöjd med hur hemsidan blev! Ni fick med den asiatiska kÀnslan som vi var ute efter. Nu kan fler kunder hitta till oss.

Snyggt gjord!

Vi lanserade just vÄr nya restaurangwebbsida med STH Design och Àr sÄ glada att ha den live! Det Àr mycket professionellt gjort med fantastisk design, det fungerar utmÀrkt bÄde pÄ stationÀra och mobila enheter.