STH Design

Våra tidigare kunder

Här finner du de flesta av våra tidigare hemsidor och projekt vi har byggt från grunden. Vi har designat och byggt hemsidor åt restauranger, trafikskolor, e-handel och lite andra anpassande hemsidor.

Online teori

Studera till körkort på kinesiska

Bangkok Thai Food

Upplev den autentiska thailändska maten i Stockholm

United Enterprise

Anslut världen med Sverige

Honglai Asia

Köp smidigt online och hämta i butiken

Hammarby Sushi & Dumplings

Köp smidigt online och hämta i butiken

Norrviken hemsida 2

Norrviken Thai & Sushi

Thai och sushi restaurang i Sollentuna

Nya Trafikskolan Avesta

Imponerande design för en trafikskola

Tipning

tipsning.se

Tipsa eller värva vänner

Customer - Shanghai

Shanghai Association

Informationsutbyte för kineser i Sverige

Edomae Sushi

Edomae Sushi

Sushi med traditionella japanska metoder

IA-Trafikskola Projekt

IA-Trafikskola

Enkel och smidig webbdesign hemsida

Naruto Sushi

Naruto Sushi

Naruto tema inspirerad restaurang

Grondals-sushi

Gröndals Sushi

En mysig sushi restaurang i gröndal

BroFood-restaurang

BroFood restaurang

Restaurang i Skellefteå med onlinebokning

Hägernäs Strand

Restaurangkedja Umami Sushi

Intresserad av att veta mer?

Lär mer om de olika hemsidorna vi bygger och vad vi har för alternativ

Ny hemsida på 3 steg

Kontakta oss

Börja med att berätta för oss dina behov. Tillsammans kommer vi att gå igenom syftet och målen för ditt företag för att kunna ge dig bästa offert förslag.

Utveckling och design

Vi börjar bygga och designa din nya hemsida. Vi är öppna för feedback i början, baserat på det prispaket du väljer och ha din webbsida redo inom några veckor.

Lansering

När du är nöjd är det dags att lansera din webbsida. Vi testar din webbsida i olika skärmstorlekar tills allt ser perfekt ut, baserat på det prispaket du väljer.

Våra kunders recensioner

Tack STH Design!

Vi kan inte tacka STH Design nog för det fantastiska arbete de gjorde på vår företagssida! Vi kunde aldrig ha föreställt oss att det skulle ha sett så otroligt ut och fungerat så bra! Vi rekommenderar dem till alla som vill bygga en webbsida för sin verksamhet!

Välkommen!

Designerna är mycket tålmodiga och i detalj, vi hade ett onlinemöte innan designen började, där de lyssnade på mina behov och ställde många frågor till mig för att klargöra saker, jag blev superförvånad när jag såg den slutliga webbsidan, det var så bra design, bästa laget! tack!

Otrolig webbplats

Vi vill hjälpa kineser att integrera sig och starta ett företag i Sverige, STH Design erbjöd oss den bästa lösningen. De gav ett tydligt strukturerat innehåll för våra kunder med en otrolig fin design. Tack så mycket STH Design!

Fantastiskt jobb!

Jag kontaktade STH Design eftersom jag vill sälja musiken jag producerar och de rekommenderade mig några lösningar. Det slutade med en fantastisk webbplats med säkra betalningar, både för mina kunder och mig. Ni är alla välkommen att kontakta STH Design om ni vill ha en webbplats för er företag!

Väldigt nöjd

Det var så enkelt att komma i kontakt med STH design. Snabb och tydlig support. Ni byggde hemsidan på ett modernt sätt och anpassat den efter vår behov. Prisvärt. Stort tack, bra jobbat! Rekommenderar det varmt.

Mycket professionellt gjord!

Super nöjd med hur hemsidan blev! Ni fick med den asiatiska känslan som vi var ute efter. Nu kan fler kunder hitta till oss.

Snyggt gjord!

Vi lanserade just vår nya restaurangwebbsida med STH Design och är så glada att ha den live! Det är mycket professionellt gjort med fantastisk design, det fungerar utmärkt både på stationära och mobila enheter.