STH Design

Redo att skaffa en legendarisk hemsida?

Kontakta oss via vårt smarta formulär så svarar vi inom 24 timmar, super enkelt och smidigt 😍

Något ni undrar över?

Här hittar ni vanliga frågor vi brukar få då och då 😃 

Revision är hur många gånger du kan ge feedback på designen och strukturen i hemsidan under tiden vi bygger den. Efter första gången vi visar dig din nya hemsida, kan du ge feedback och önskemål om saker som ska ändras eller läggas till. Beroende på vilket prispaket du har valt, har du ett vist antal kostnadsfria revisioner. Allt extra fixar vi så klart, tills ni är nöjda med hemsidan, och tar betalt per timme (400kr med minst 1 timme).

Anledningen till varför vi har ett begränsat antal kostnadsfria revisioner är på grund av att det är svårt att ändra på strukturen eller designen när hemsidan börjar närma sig lanseringen. 

Det är därför viktigt att ni ser till att ha all material klart innan vi börjar bygga er nya hemsida.

Det beror lite på vad du vill ha på din hemsida, normalt sätt tar det 1-2 veckor, från godkänt offert. Vi erbjuder också tillägg till hemsidan, dessa tillägg kan fördröja  lanseringen. 

Då går det bra att kontakta oss så fixar vi. Är det något som vi har missat fixar vi det gratis. Är det något som har hänt med hemsidan som inte är på grund av oss, erbjuder vi underhåll. 

En ny hemsida är som en ny bil, den kommer att fungera fint i början men den behöver underhållas för att fungera så som den ska.

För uppdateringar till din hemsida, erbjuder vi underhåll. Vi tar betalt per timme (400kr/h) och minst för 1 timme. All kommunikation ingår i timpriset.

För enklare ändringar, erbjuder vi instruktioner (som tillägg) för alla de hemsidor vi har byggt. För de hemsidor vi inte har byggt, erbjuder vi inga instruktioner. Våra instruktioner visar hur du ändrar/lägger till texter och bilder. Vi visar inte var man kan hitta bilder eller texter eller andra tjänster som på något sätt underlättar för dig att göra vårt arbete.

Är det ett fel i hemsidan ni märkt efter vi lanserat hemsidan, tar vi det som webbunderhåll, det vill säga 400kr/h med minst 30 min. 

För att bygga en ny hemsida tar vi en engångsbetalning. För domännamn, företagsmail och webbhotell är det en betalning en gång per år.

Den text som ingår är text till rubriker eller annat dylikt kort text som behövs för att hemsidan ska vara användbar. Det ingår inte textskrivande av stora och långa texter. För mer invecklade texter där det behövs kunskap om området går det bra om du ger oss texten. Alternativt, tar vi fram texten och tar betalt per timme.

Våra Sociala medier

Tydligen är det smart att ha Sociala Medier så vi har skaffat ett par stycken 😃