STH Design

Redo att skaffa en legendarisk hemsida?

Kontakta oss via vĂ„rt smarta formulĂ€r sĂ„ svarar vi inom 24 timmar, super enkelt och smidigt 😍

Contact Form

NÄgot ni undrar över?

HĂ€r hittar ni vanliga frĂ„gor vi brukar fĂ„ dĂ„ och dĂ„ 😃 

Revision Àr hur mÄnga gÄnger ni kan ge feedback pÄ designen och strukturen i hemsidan under tiden vi bygger den. Efter första gÄngen vi visar er nya hemsida, kan ni ge feedback och önskemÄl om saker som ska Àndras eller lÀggas till. Beroende pÄ vilket prispaket ni har valt, har ni ett vist antal kostnadsfria revisioner. Allt extra fixar vi sÄ klart, tills ni Àr nöjda med hemsidan, och tar betalt per pÄbörjad timme 400kr/h.

Anledningen till varför vi har ett begrÀnsat antal kostnadsfria revisioner Àr pÄ grund av att det Àr svÄrt att Àndra pÄ strukturen eller designen nÀr hemsidan börjar nÀrma sig lanseringen. 

Det Àr dÀrför viktigt att ni ser till att ha all material klart innan vi börjar bygga er nya hemsida.

Det beror lite pÄ vad du vill ha pÄ din hemsida, normalt sÀtt tar det 1-2 veckor, frÄn godkÀnt offert. Vi erbjuder ocksÄ tillÀgg till hemsidan, dessa tillÀgg kan fördröja  lanseringen. Se mer om tillÀgg hÀr.

DĂ„ gĂ„r det bra att kontakta oss sĂ„ fixar vi. Är det nĂ„got som vi har missat fixar vi det utan kostnad. Är det nĂ„got som har hĂ€nt med hemsidan som inte Ă€r pĂ„ grund av oss, erbjuder vi webbunderhĂ„ll. 

En ny hemsida Àr som en ny bil, den kommer att fungera fint i början men den behöver underhÄllas för att fungera sÄ som den ska.

För uppdateringar till er hemsida, erbjuder vi webbunderhÄll. Vi tar betalt per pÄbörjad timme, 400kr/h. All kommunikation ingÄr i timpriset.

För enklare Àndringar, erbjuder vi instruktioner (som tillÀgg) för alla de hemsidor vi har byggt. För de hemsidor vi inte har byggt, erbjuder vi inga instruktioner. VÄra instruktioner visar hur du Àndrar/lÀgger till texter och bilder. Vi visar inte var man kan hitta bilder eller texter eller andra tjÀnster som pÄ nÄgot sÀtt underlÀttar för dig att göra vÄrt arbete.

Är det ett fel i hemsidan ni mĂ€rkt efter vi lanserat hemsidan, tar vi det som webbunderhĂ„ll, det vill sĂ€ga 400kr/h med minst 30 min. 

För att bygga en ny hemsida tar vi en engÄngsbetalning som betalas i efterhand. För domÀnnamn, företagsmail och webbhotell Àr det en betalning en gÄng per Är.

Den text som ingÄr Àr text till rubriker eller annat dylikt kort text som behövs för att hemsidan ska vara anvÀndbar. Det ingÄr inte textskrivande av stora och lÄnga texter. För mer invecklade texter dÀr det behövs kunskap om omrÄdet gÄr det bra om ni ger oss texten. Alternativt, tar vi fram texten och tar betalt per timme.

VĂ„ra Sociala medier

Tydligen Ă€r det smart att ha Sociala Medier sĂ„ vi har skaffat ett par stycken 😃