STH Design

Hemsida för restaurang, café eller pizzeria

Behöver du en webbdesign hemsida till din restaurang eller pizzeria? Då har du kommit rätt, vi på STH Design hjälper dig med att sätta upp en bra design på er hemsida. Vi erbjuder bordsbokning och onlinebeställning till era kunder. 

Allt ni behöver till en färdig restaurang hemsida

Oavsett om ni har en restaurang, pizzeria eller litet café, sköter vi det så att ni får en igenkännande hemsida. Era besökare kommer att känna igen design stilen som finns i både er restaurang och i er hemsida genom vår webbdesign. Vi bygger inte hemsidor utifrån en mall som flera andra hundra hemsidor använder. Med oss får ni en unik hemsida som inte liknar någon annans.

Det som en restaurang hemsida ska och brukar ha, är populära rätter, menyn, buffé (om det finns), om oss och kontakt. Utmärkt är att lägga till Google Recensioner från riktiga kunder som pratar bra om maten i er restaurang. Här kan vi diskutera vidare de olika möjligheter som finns och som passar er och vilken design som passar er. 

Onlinebeställning

Beställa mat online

Istället för att era kunder ringer in till er för att beställa mat, kan era kunder beställa era rätter online i er hemsida för att sedan betala i restaurangen. Det blir smidigare och lättare för era kunder att köpa via er hemsida där de kan ta sin tid och kolla igenom alla de olika rätterna med sina respektive bilder. Det är även smidigare för er som inte behöver svara på telefonen hela tiden under rusningstiden. Det är också en utmärkt lösning för er som inte vill betala månadsvis till tredjepartsföretag. Exempel på hur det kan se ut, är våra vänner i Skellefteå, brofood.se.

Vill ni även använda tredjepartsföretag så som Foodora, Uber Eats och Wolt,  implementerar vi en knapp i er hemsida för varje företag ni har. 

Enkelhet

Boka bord online

Har ni en större restaurang med många bord, kan det vara bra att erbjuda bordsbokning. Besökare kan boka bord via tredje parts företag som vi integrerar i er hemsida. Till exempel via OpenTable eller TheFork. 

Det underlättar för era kunder och det slipper bildas kö utanför restaurangen. Och det underlättar även för er, som kan lägga mer effektivt tid på gästerna, inte på telefonen. Även er personal kan fokusera på arbetet till hands, medan era gäster, utan någon brådska, bokar bord via er hemsida.

Ny hemsida på 3 steg

Kontakta oss

Börja med att berätta för oss dina behov. Tillsammans kommer vi att gå igenom syftet och målen för ditt företag för att kunna ge dig bästa offert förslag.

Utveckling och webbdesign

Vi börjar bygga och designa din nya hemsida. Vi är öppna för feedback i början, baserat på det prispaket du väljer och ha din webbsida redo inom några veckor.

Lansering

När du är nöjd är det dags att lansera din webbsida. Vi testar din webbsida i olika skärmstorlekar tills allt ser perfekt ut, baserat på det prispaket du väljer.

Restaurang hemsidor som vi har designat

Här är en presentation av de flesta av våra hemsidor åt restauranger vi har designat och byggt. Vi har byggt hemsidor åt sushi, thai och asiatiska restauranger. 

Hammarby Sushi & Dumplings

Modern webbplats med asiatisk känsla

Bangkok Thai Food

Upplev den autentiska thailändska maten i Stockholm

Norrviken hemsida 2

Norrviken Thai & Sushi

Thai och sushi restaurang i Sollentuna

Gröndals Sushi

En mysig sushi restaurang i gröndal

Edomae Sushi

Modern och stilig design för denna unika restaurang

BroFood restaurang

Restaurang i Skellefteå med onlinebokning

Umami Sushi

Traditionell japansk sushi restaurang

Recensioner från våra restaurang kunder

Välkommen!

Designerna är mycket tålmodiga och i detalj, vi hade ett onlinemöte innan designen började, där de lyssnade på mina behov och ställde många frågor till mig för att klargöra saker, jag blev superförvånad när jag såg den slutliga webbsidan, det var så bra design, bästa laget! tack!

Snyggt gjord!

Vi lanserade just vår nya restaurangwebbsida med STH Design och är så glada att ha den live! Det är mycket professionellt gjort med fantastisk design, det fungerar utmärkt både på stationära och mobila enheter.

Mycket professionellt gjord!

Super nöjd med hur hemsidan blev! Ni fick med den asiatiska känslan som vi var ute efter. Nu kan fler kunder hitta till oss.