Hemsida för frisör

Söker du en hemsida för din frisörsalong? Vi på STH Design skapar snygga hemsidor med integrerad bokningsfunktion via det populära systemet bokadirekt.se.

Hemsida för frisör

Söker du en hemsida för din frisörsalong? Vi på STH Design skapar snygga hemsidor med integrerad bokningsfunktion via det populära systemet bokadirekt.se.

Allt ni behöver till en färdig frisör hemsida

Att ha en hemsida är lika viktig som ert fönster ut mot gatan, i många fall ännu viktigare. Vi ser till att allt ser strålande ut, både med rätt text och matchande bilder. I er hemsida kan vi koppla er instagram konto så att så fort ni lägger upp en bild på insta, syns den direkt efter på er hemsida. Det gör att hemsidan blir mer levande när den uppdateras med nya bilder regelbundet. 

Efter en kund har klippt sig kan de lämna en recension i Google Recensioner om hur besöket var. Detta kommer göra att er hemsida hamnar högre upp i sökmotorn när personer söker på frisörer, då Google ser att hemsidan är aktiv. Ni kan även visa era recensioner direkt i er hemsida för att öka förtroendet hos de som besöker er hemsida. 

Bokningarna kan göras via den populära bokningssystemet, bokadirekt.se.

Medlemskab

Olika rabatter för era kunder

För att uppmuntra era kunder att återkomma kan ni erbjuda dem ett medlemskort. Till exempel efter 9 besök får de 10e besöket gratis. Ni kan också erbjuda vän rabatt, om en kund tar med sig en vän till frisören, får de båda 10% rabatt. Ni kan även erbjuda födelsedagsrabatt, om det är besökarens födelsedag får de till exempel 30% rabatt.

Alla dessa olika rabatter kan ni visa både på era sociala medier och på hemsidan. Genom att dessa ha olika rabatter skapar det en positiv känsla hos era kunder vilket kommer leda till att de kanske rekommenderar er till sina bekanta i framtiden.

Klar hemsida på 1 vecka

Kontakta oss

Berätta dina behov och mål så ger vi bästa offertförslaget.

Utveckling och design

Vi designar din hemsida och är öppna för tidig feedback. Klar inom några veckor.

Lansering

Vi lanserar din hemsida och optimerar den för olika skärmstorlekar enligt ditt paketval.

E-handel hemsida • Månadsinvestering

Fyll de tjänster ni behöver & skicka till oss

New monthly price form e-commerce

*Copywriter & grammatikkorrigering tas betalt för påbörjad timmer, 500kr.

Engångsinvesteringen för logotyp & grafisk profil kommer vara en separat faktura. 

  kr 

Startavgift: kr

Ingår årsavgiften för domännamn, webhotell & säkerhetskopiering på 2.500 kr

Det ingår ett visst antal utskrift per månad

Fyll i era uppgifter för att skicka in förfrågan (inget bindande)