STH Design

Hemsida för e-handel

Är ni ute efter att sälja era varor online har ni kommit rätt. Vi på STH Design erbjuder en helhetslösning för e-handel hemsidor. Säkra betalningar och smidig app där ni kan hålla koll på alla era produkter och transaktioner. 

Fantastisk upplevelse för både er och era kunder

Vi bygger upp en fantastisk upplevelse för både er och era kunder. Besökaren kan utforska alla era produkter, filtrera och läsa mer om produkten eller tjänsten. All betalning sker via Nets Easy, vilka erbjuder betalningar via kort, Swish och faktura. Går även att lägga till betalning via PayPal.

För att göra det smidigare för er, kan ni även hantera alla varor genom en smidig app i er mobil. Där kan ni få notifikation när ett köp görs, se orderstatus och köparens uppgifter. Här kan vi diskutera vidare de olika möjligheter som finns och som passar er. 

Hemsidor

Olika typer av e-handel hemsidor

Vi bygger tre olika typer e-handel hemsidor och anpassar priserna utifrån det. Till alla de olika hemsidorna erbjuder vi ett flertal tillägg som gör er hemsida mer attraktivt och synlig för era kunder.

Den första typen av e-handel hemsida är till för er som säljer digitala varor eller tjänster. Ni behöver inte hålla koll på er lagersaldo eller olika leveransmetoder.

Den andra är till för er som säljer fysiska varor och behöver hantera lagersaldo. ni levererar inte till era kunder, utan ni låter dem hämta upp varorna i er fysiska butik. Vi visar hur man ändrar priser och hanterar allt runt e-handeln. 

Den tredje är till för er som säljer fysiska varor och levererar till era kunder. Här behövs det mer funktioner än de första två och vi fixar och hjälper till där det behövs.

Ny hemsida på 3 steg

Kontakta oss

Börja med att berätta för oss dina behov. Tillsammans kommer vi att gå igenom syftet och målen för ditt företag för att kunna ge dig bästa offert förslag.

Utveckling och design

Vi börjar bygga och designa din nya hemsida. Vi är öppna för feedback i början, baserat på det prispaket du väljer och ha din webbsida redo inom några veckor.

Lansering

När du är nöjd är det dags att lansera din webbsida. Vi testar din webbsida i olika skärmstorlekar tills allt ser perfekt ut, baserat på det prispaket du väljer.

E-handel hemsidor
som vi har byggt

Customer - Honglai

Honglai Asia

Köp smidigt online och hämta i butiken

Voreen Beats

Voreen Beats

Köp och sälj otrolika beats

Recensioner från våra
e-handel kunder

Tack STH Design!

Vi kan inte tacka STH Design nog för det fantastiska arbete de gjorde på vår företagssida! Vi kunde aldrig ha föreställt oss att det skulle ha sett så otroligt ut och fungerat så bra! Vi rekommenderar dem till alla som vill bygga en webbsida för sin verksamhet!

Otrolig webbplats

Vi vill hjälpa kineser att integrera sig och starta ett företag i Sverige, STH Design erbjöd oss den bästa lösningen. De gav ett tydligt strukturerat innehåll för våra kunder med en otrolig fin design. Tack så mycket STH Design!