STH Design

Hemsida för advokat

Nuförtiden söker folk efter allt på Internet. Även om några av dem redan känner till ert företag vill de veta mer och dubbelkolla vilka tjänster ni erbjuder. Det kan också hjälpa er att locka fler kunder.

Allt ni behöver till en färdig advokat hemsida

Juridik är en mycket konkurrensutsatt verksamhet, och det är verkligen viktigt att ha en chans att förstå vilka tjänster ni erbjuder som era konkurrenter inte gör.

Ni kan lista alla dessa på er hemsida och få in nya kunder. Era kunder, affärspartners eller bara personer som besöker er hemsida för första gången kommer sannolikt att söka efter information, ett e-postmeddelande, ett telefonnummer eller en vägbeskrivning till er kontor. Med en hemsida kan ni ändra denna information när som helst för att hålla den uppdaterad.

Fånga deras intresse

Alla era tjänster

Ett utmärkt sätt att visa upp alla era tjänster ni erbjuder för att era besökare ska hitta det de är ute efter. Beskriv era tjänster utförligt och visa upp hur ni kan hjälpa dem. Genom ett kontaktformulär kan de komma i kontakt mer er och lämna nödvändigt information om vad besöken är ute efter. 

Vi erbjuder flera olika tillägg till er hemsida, allt från flera språk till Google Recensioner för att stödja er förtroende bland besökarna. 

Ny hemsida på 3 steg

Kontakta oss

Börja med att berätta för oss dina behov. Tillsammans kommer vi att gå igenom syftet och målen för ditt företag för att kunna ge dig bästa offert förslag.

Utveckling och design

Vi börjar bygga och designa din nya hemsida. Vi är öppna för feedback i början, baserat på det prispaket du väljer och ha din webbsida redo inom några veckor.

Lansering

När du är nöjd är det dags att lansera din webbsida. Vi testar din webbsida i olika skärmstorlekar tills allt ser perfekt ut, baserat på det prispaket du väljer.