STH Design

Tillägg till er hemsida

Söker du något unikt? Vi erbjuder ett flertal olika tillägg till er hemsida för att anpassa den efter era behov. Allt från lägga till språk till bokningsystem med e-handel samt marknadsföring. 

预订系统

Med ett bokningsystem kan ni till exempel låta era kunder boka körlektioner, pass eller möten via er hemsida. Ett smiddigt sätt för både er och kunden då ni inte behöver bolla med vilka tider som finns och som passar er båda.

Det går även att lägga till e-post bekräftelse till kunden samt betalningar för bokade tillfällen. Hör av er till oss så pratar vi vidare om era behov.

在线商店

Går du i tankar om att starta en e-handel hemsida för att sälja varor eller tjänster? Då passar denna tillägget utmärkt. Vi erbjuder en helhetslösning där kunder kan både köpa som gäst och som inloggad. Ni kan även hantera alla varor genom en smidig app i er mobil och få notifikation när ett köp görs.

All betalning sker via Nets Easy, vilka erbjuder betalningar via kort, Swish och faktura. Går även att lägga till PayPal. Läs mer om hur vi bygger en e-handel till er hemsida 这里.

Flera språk

Behöver du ett till språk till er hemsida för att göra den mer internationell, erbjuder vi en rad olika språk till alla hemsidor vi bygger. Dessa språk är är Svenska, Engelska, Spanska och Kinesiska. 

联系表格

Låt era besökare kontakta er genom ett speciell formulär där ni kan ställa fler frågor samt att er hemsida uppfattas som mer professionell. Skicka besökaren till en fin tack sida samt att de får bekräftelse via e-post att deras meddelande kommer att besvaras snarast. 

Google Recensioner

Visa hur nöjda era kunder är med ert företag genom att visa recensioner inne i er hemsida. Det hjälper även till att ni syns högre upp i sökmotorn då Google föredrar hemsidor med höga betyg. Ni får en egen länk som ni kan skicka till era kunder så de kan skriva en recension. Exempel: norrvikensthai.se 

Statistik på er hemsida

Få veckovis eller månadsviss statistik via e-post på hur era besökare använder er hemsida. Till exempel vilka sidor som får mest besök, från vilken stad de kommer ifrån, vilken enhet och så vidare. Detta är ett utmärkt tillägg för att se hur en kampanj gick till eller helt enkelt enkelt att bara se hur en viss vecka gick. 

添加首页视频

Ett mer modernt sätt att visa vad ert företag gör som kommer att öka visuellt intresset och uppmärksamma besökaren om era produkter eller tjänster. Videafilerna kan komma från er, vi redigerar och optimiserar för webben.  Har ni inte möjlighet till det, kan vi använda videofiler från vår databas. För att göra videon mer professionell och anpassad åker vi också ut till er för att filma. Exempel: nyatrafikskolanavesta.se

Kampanj utskick

E-post kampanjer är ett utmärkt sätt att nå ut till fler kunder. Vi sätter upp en kort sektion som kan vara på flera sidor i hemsidan och leder till en ny sida där dina besökare kan skriva in deras e-postadress. Efter ett tag, när det finns tillräckligt många e-postadresser, går det bra att skicka ut kampanjer. Kampanker kan vara allt från erbjudande till nyheter som leder personen till hemsidan eller till erbjudandet. 

Instagram / Facebook flöde

Koppla ditt instagram eller facebook flöde direkt i hemsidan. När du laddar upp en bild på din instagram, syns den direkt på hemsidan. Gör att besökare ser att ni är aktiva. Exempel: nyatrafikskolanavesta.se

订单表格设计

Går ni i tankar om att sälja tjänster eller digitala varor? Då kan era besökare boka tjänsterna eller dylikt, direkt i hemsidan med hjälp av ett formulär. I formuläret kan ni fråga efter allt möjligt så som adress och personuppgifter. Besökaren betalar med kort. 

SEO

Anpassa er startsida utifrån vad dina besökare googlar. Det gör att er hemsida syns i snitt, högre upp. Görs 1 månad efter hemsidan är lanserad, då det behövs mycket data.

后期网站更新

Utbildningsbilder för att ni ska kunna uppdatera priser, bilder eller annan texter på egen hand.

Ny hemsida på 3 steg

联系我们

告诉我们您的需求以及您建网站的目的是什么, 我们将与您一起制定一个性价比最高的网站建设方案。

开发与设计

我们开始设计您的网站,在这期间,我们会和您保持密切联系,及时询问您的意见,确保网站的设计符合您的喜好及要求。 一般来说在确定好网站制定方案后,几周左右可上线新网址。

网站上线发行

如果您对我们设计的网站满意,我们将根据您套餐内包含的不同屏幕尺寸(例如电脑端,手机端,平板端)进行调整,以便您的网站在以上平台上都能正确的显示。 确保无误后,发布您的网站,网站发布后,我们可提供后期维护服务,对您的网站进行及时更新和维护,以确保您的网站长期稳定的运行, 提高用户体验。