STH Design

网站托管

Med STH Design som partner kan du lägga dina digitala problem i våra händer. Vi tar hand om hosting, backup, säkerhet och uppdateringar. Vi skapar även företags e-postadresser åt er. 

Hosting

Oavsett om ni driver en privat blogg eller en affärskritisk e-handelsplattform ska ni kunna sova gott på natten. Väljer ni att lägga över er hemsida hos oss kommer ni få en snabb ladning (all data lagras på en SSD), automatiska backuper och säkra servrar (SSL). 

Hos oss ingår det alltid obegränsat antal e-poster för alla som jobbar i ert företag. Det går även att lägga till statisk, vilket är det enklaste sättet att få insikt i vem som besöker er hemsida.

Säkerhet

På STH Design tar vi säkerhet på stort allvar och med hjälp av brandväggar, IP-blockering, kod-scanning och  kryptering, ser vi till att er hemsida är säker. Vå erbjuder även automatiska säkerhetskopiering av er hemsida ifall något skulle hända. 

Alla från er företag som behöver logga in på administrationssidan, kommer att få ett eget inlogg för att säkerställa att ingen har åtkomst till något de inte behöver. 

Drift

Vi erbjuder underhåll och uppdateringar, vilket är lika viktigt som att byta olja i bilen. STH design erbjuder webbunderhåll där vi ser till att er hemsida är uppdaterad och säker. Skulle ni önska hantera det själva erbjuder vi instruktioner för det med.

Support

Efter lanseringen av er hemsida, kommer det i de allra flesta fall uppstå ett behov av support. STH Design erbjuder snabb och transparent supporthantering. Vi besvarar alla ärenden så fort vi kan och prioriterar dessa som behöver snabb hjälp. 

Ny hemsida på 3 steg

联系我们

告诉我们您的需求以及您建网站的目的是什么, 我们将与您一起制定一个性价比最高的网站建设方案。

开发与设计

我们开始设计您的网站,在这期间,我们会和您保持密切联系,及时询问您的意见,确保网站的设计符合您的喜好及要求。 一般来说在确定好网站制定方案后,几周左右可上线新网址。

网站上线发行

如果您对我们设计的网站满意,我们将根据您套餐内包含的不同屏幕尺寸(例如电脑端,手机端,平板端)进行调整,以便您的网站在以上平台上都能正确的显示。 确保无误后,发布您的网站,网站发布后,我们可提供后期维护服务,对您的网站进行及时更新和维护,以确保您的网站长期稳定的运行, 提高用户体验。