STH Design

Hemsida för restaurang, cafeer eller pizzeria

Behöver ni en webbdesign hemsida till ni restaurang eller pizzeria? Då har du kommit rätt, vi på STH Design hjälper er med att sätta upp en bra design på er hemsida. Vi erbjuder bordsbokning och onlinebeställning till era kunder. 

Allt ni behöver till en färdig restaurang hemsida

Oavsett om ni har en restaurang, pizzeria eller litet café, sköter vi det så att ni får en igenkännande hemsida. Era besökare kommer att känna igen design stilen som finns i både er restaurang och i er hemsida genom vår webbdesign. Vi bygger inte hemsidor utifrån en mall som flera andra hundra hemsidor använder. Med oss får ni en unik hemsida som inte liknar någon annans.

Det som en restaurang hemsida ska och brukar ha, är populära rätter, menyn, buffé (om det finns), om oss och kontakt. Utmärkt är att lägga till 谷歌评价展示 från riktiga kunder som pratar bra om maten i er restaurang. Här kan vi diskutera vidare de olika möjligheter som finns och som passar er och vilken design som passar er. 

Onlinebeställning

Beställa mat online

Istället för att era kunder ringer in till er för att beställa mat, kan era kunder beställa era rätter online i er hemsida för att sedan betala i restaurangen. Det blir smidigare och lättare för era kunder att köpa via er hemsida där de kan ta sin tid och kolla igenom alla de olika rätterna med sina respektive bilder. Det är även smidigare för er som inte behöver svara på telefonen hela tiden under rusningstiden. Det är också en utmärkt lösning för er som inte vill betala månadsvis till tredjepartsföretag. Exempel på hur det kan se ut, är våra vänner i Skellefteå, brofood.se.

Vill ni även använda tredjepartsföretag så som Foodora, Uber Eats och Wolt,  implementerar vi en knapp i er hemsida för varje företag ni har. 

Enkelhet

Boka bord online

Har ni en större restaurang med många bord, kan det vara bra att erbjuda bordsbokning. Besökare kan boka bord via tredje parts företag som vi integrerar i er hemsida. Till exempel via OpenTable eller TheFork. 

Det underlättar för era kunder och det slipper bildas kö utanför restaurangen. Och det underlättar även för er, som kan lägga mer effektivt tid på gästerna, inte på telefonen. Även er personal kan fokusera på arbetet till hands, medan era gäster, utan någon brådska, bokar bord via er hemsida.

服务流程

联系我们

告诉我们您的需求以及您建网站的目的是什么, 我们将与您一起制定一个性价比最高的网站建设方案。

Utveckling och webbdesign

我们开始设计您的网站,在这期间,我们会和您保持密切联系,及时询问您的意见,确保网站的设计符合您的喜好及要求。 一般来说在确定好网站制定方案后,几周左右可上线新网址。

网站上线发行

如果您对我们设计的网站满意,我们将根据您套餐内包含的不同屏幕尺寸(例如电脑端,手机端,平板端)进行调整,以便您的网站在以上平台上都能正确的显示。 确保无误后,发布您的网站,网站发布后,我们可提供后期维护服务,对您的网站进行及时更新和维护,以确保您的网站长期稳定的运行, 提高用户体验。

Restaurang hemsidor som vi har designat

Här är en presentation av de flesta av våra hemsidor åt restauranger vi har designat och byggt. Vi har byggt hemsidor åt sushi, thai och asiatiska restauranger. 

Umami Sushi

Traditionell japansk sushi restaurang

Bangkok Thai Food

现代泰国风亚洲餐厅

Norrviken hemsida 2

Norrviken Thai & Sushi

Sollentuna北欧风亚洲餐厅

Gröndals Sushi

Gröndal寿司餐厅

Edomae Sushi

Modern och stilig design för denna unika restaurang

BroFood restaurang

Skellefteå在线预定餐厅

Hammarby Sushi & Dumplings

现代中国风亚洲餐厅

Recensioner från våra restaurang kunder

最佳团队!

设计师很细心也很耐心,在开始设计之前我们有一次在线会议,在会议中他们听取我的需求并询问了很多问题,当我看到最终的网站时,我非常满意,设计真的很赞,最佳团队!

棒棒哒!

我们最近发行了STH Design给我们设计的中国风元素餐厅网站!网站的设计非常专业,视觉效果很棒,网站在电脑端和移动端运行的都非常快,稳定。

非常专业!

对网站的设计非常满意! 这个网站正是我一直想要的那种效果,网站更新后,使用我们餐厅网站的客户数量急剧增加。