STH Design

Användarvillkor

Läs igenom våra användarvillkor, är det något vi inte har förklarat så att ni förstår, är det bara att höra av er. 

En hemsida innehåller text och bilder som måste sparas på en dator som kallas webbserver. För att komma åt en hemsida behövs det en domänlänk eller URL, som till exempel sthdesign.com eller tipsning.se.

Efter godkännande av webbhotell offerten, hemsida offerten och godkännandet av detta villkor, väljer vi tillsammans en passande domännamn till ert företag. Efter det, skickar vi ut fakturan för webbhotell. Samtidigt skickar vi med ett formulär med några frågor om ert företag, vad ni önskar er nya hemsida ska ha och allmän information om erat företag. Efter det är klart, börjar vi med strukturen och designen av er hemsida med hänsyn till det ni svarade i formuläret och beroende på vilket prispaket ni valt. 

När vi börjar bli klara, bokar vi ett möte, ifall det behövs (alla våra möten är digitala), med er för att visa nya hemsidan. Ni kommer även få tillgång till länken till hemsidan för att ni ska kunna ge feedback (revisioner) på saker ni tycker borde ändras eller läggas till, i lugn och ro. I varje prispaket ingår det ett visst antal gratis revisioner, läs mer om det här. Det är därför viktigt att ni kommer med all feedback ni kan på en och samma gång. Detta på grund av att vi inte kan ändra strukturen eller designen ju närmare lanseringen vi kommer.

Skulle ni vilja ändra fler saker efter era revisioner har tagit slut, går det också bra. Vi tar betalt per timme (400kr/h) och minst för 1 timme där all kommunikation ingår i timpriset. Det är därför viktigt att ni går igenom hela er hemsida innan ni godkänner den då ni har sista ansvaret för att se till att allt ser bra ut.

En hemsida består av ett domännamn, som är ett unikt namn som bara er hemsida kan ha, och av en webbhotell, där all information lagras, så som bilder, text, användare, e-posten och så vidare. 

Den första webbhotell fakturan skickar vi ut direkt när vi har valt en domännamn, den har betalningsvillkor på 3 dagar, för att vi snabbt ska kunna komma igång med byggandet av er nya hemsida.

Andra årliga webbhotell fakturan kommer vi att skicka fakturan 2 månader innan ni betalade första webbhotell fakturan. Det vill säga att andra fakturan förnyas om 10 månader (detta för att vi betalar till vår leverantör och ifall ni inte skulle vilja ha kvar er hemsida, ska vi kunna ha tid att annullera den, utan att det blir en extra kostnad för er), och alla därefter förnyas efter 12 månader. Betalningsvillkor för alla framtida domän fakturor är på 10 dagar. För alla sena betalningar är dröjsmålsräntan 12%. Skulle ni inte vilja ha kvar hemsidan, får ni säga till innan den årliga domän fakturan förfaller.

Den text som ingår är text till rubriker eller annat dylikt kort text som behövs för att hemsidan ska vara användbar. Det ingår inte textskrivande av stora och långa texter. För mer invecklade texter där det behövs kunskap om området går det bra om ni ger oss texten. Alternativt, tar vi fram texten och tar betalt per timme.

För texter som ni ger oss, ingår det ingen korrigering av texter eller grammatik korrektur, utan vill ni ha korrektur på texten som kommer från er, tillkommer det en extra timavgift, (400kr/h) och minst för 1 timme där all kommunikation ingår i timpriset

I alla våra paket ingår det ett viss antal bilder som vi tar fram från vår bildbank. För ytterligare bilder är ni välkommen att komma med egna bilder. Vi ger inte ut någon tillgång till vår bildbank.

Tillägg är extra funktioner till er hemsida, som till exempel bokningsschema, kontaktformulär eller Google Reviews, se alla här. Det blir som att bygga med lego, vi bygger ihop en fin struktur och sen kan man lägga till legobitar för att snygga till den mer med detaljer. Dessa tillägg kommer från tredje part företag och de flesta erbjuds utan någon kostnad. I vissa fall tar företagen en viss summa för mer avancerade funktioner, då betalar ni direkt till dem. Det kan hända att några funktioner inte finns hos tredje part företagen, i så fall kommer vi att kontakta dem och fråga om de kan lägga till funktionen. 

Under tiden vi bygger er hemsida kan det hända att ni kommer på nya funktioner ni vill ha till hemsidan. Dessa funktioner kommer då att adderas till offerten vi skickade, med respektive pris. Ni kommer att informeras om priset innan vi lägger till det. Vi skickar alltså inte ut en ny offert för varje tillägg som tillkommer, utan det sammanlagda priset kommer ni få veta när vi skickar fakturan.

Tiden det tar för oss att göra klar en hemsida beror på många faktorer, till exempel om vi har allt material från er (om det behövs), oförutsedda problem med de olika extra funktionerna (då dessa beror på tredje part företag) eller något så lätt som att ni inte har tid att svara. Normal sätt ska det ske inom den angivna tiden då det är den tid det brukar ta.

Tar det längre tid en förväntad på grund av oss (oförutsedda problem), blir ni informerad om detta, och vi kommer att göra allt vi kan för att hinna klart i tid.

Tar det längre tid än rimligt förväntat på grund av er, till exempel att ni inte svarar på flera dagar, inte har all material eller på annat sätt gör att vi inte kan göra klart hemsidan, har vi rätten att färdigställa hemsidan så som den är och skicka fakturan för hemsidan. Hemsidan kan vara gömd från internet så ingen kan hitta den. När ni har allt material eller mer tid åt oss, återupptar vi hemsidan där den var och tar betalt som vanlig webbunderhåll, per timme (400kr/h) eller per extra funktion. Det är därför viktigt att ni har tillgång till allt material som behövs, eller som ni vet att ni kommer att ha, innan vi börjar jobba med er hemsida.

Grattis till er nya hemsida! 🎉

Fakturan vi skickar ut för klar hemsida har en betalningsvillkor på 7 dagar. För alla sena betalningar är dröjsmålsräntan 12%.

Varje år kommer vi skicka ut en faktura för webbhotell. Vi erbjuder webbunderhåll om något skulle hända med er hemsida, som till exempel om hemsidan inte laddas, den visar fel och så vidare. En ny hemsida är som en ny bil, den kommer att fungera fint i början men den behöver underhållas för att fungera så som den ska.

Vi erbjuder instruktioner (som tillägg) för alla de hemsidor vi har byggt. För de hemsidor vi inte har byggt, erbjuder vi inga instruktioner. Våra instruktioner visar hur ni ändrar/lägger till texter och bilder. Vi visar inte var man kan hitta bilder eller texter eller andra tjänster som på något sätt underlättar för er att göra vårt arbete.

Skillnaden mellan oss och andra billiga webbyråer är att de kommer att ge er ett klart lego set, och bara ändra texter och bilder. Detta kommer göra att hemsidan kommer inte vara anpassad för er, trasiga länkar, inte fungera på i olika skärmstorlekar, flera hundra andra hemsidor kommer ha samma utseende, och inget kommer göra er hemsida unik, inget som tillfredsställer era besökare. Vilket betyder att de inte kommer spendera lång tid på det. Vi, åt andra sidan, kommer att göra en helt ny och anpassad design utifrån era önskemål. 

Efter godkännande av Webbunderhåll offerten och godkännandet av detta villkor, sätter vi igång. Vi tar betalt per timme (400kr/h) och minst för 1 timme. All kommunikation ingår som betald tid. Fakturan kommer att skickas ut när vi är klara och den har en betalningsvillkor på 3 dagar. För alla sena betalningar är dröjsmålsräntan 12%.

Skulle det plötsligt hända att ni kommer på nya ändringar medan vi är igång, går det bra. Men skulle det innebära att ni måste förbereda material eller annat som gör att vi inte kan fortsätta, kommer vi att skicka ut fakturan för första webbunderhåll. Sedan när ni har allt som behövs återupptar vi där vi lämnade.

Den estimerade tiden vi har uppskattat i offerten kan variera. Ibland kan det ta mindre eller mer tid då det kan hända oförutsedda problem. Har vi inte byggt hemsidan kan det också påverka tiden då det blir som att hoppa in och fixa en maträtt som vi inte har lagat från grunden. 

För extra tillägg och speciella funktioner tar vi betalt en fast summa. Det blir som att bygga med lego, vi lägger till legobitar på din hemsida för att snygga till den mer med funktioner. Dessa tillägg kommer från tredje part företag och de flesta erbjuds utan någon kostnad. I vissa fall tar företagen en viss summa för mer avancerade funktioner, då betalar ni direkt till dem. Det kan hända att några funktioner inte finns hos tredje part företagen, i så fall kommer vi att kontakta dem och fråga om de kan lägga till funktionen. 

Under tiden vi bygger er hemsida kan det hända att ni kommer på nya funktioner ni vill ha till hemsidan. Dessa funktioner kommer då att adderas till offerten vi skickade, med respektive pris (en fast summa). Ni kommer att informeras om priset innan vi lägger till det. Vi skickar alltså inte ut en ny offert för varje tillägg som tillkommer, utan det sammanlagda priset kommer ni få veta när vi skickar fakturan.

Vi erbjuder instruktioner (som tillägg) för alla de hemsidor vi har byggt. För de hemsidor vi inte har byggt, erbjuder vi inga instruktioner. Våra instruktioner visar hur ni ändrar/lägger till texter och bilder. Vi visar inte var man kan hitta bilder eller texter eller andra tjänster som på något sätt underlättar för er att göra vårt arbete.

Efter godkännande av offerten och godkännandet av detta villkor, börjar vi med att sätta upp e-handeln. När vi börjar bli klara, bokar vi ett möte (alla våra möten är online) med er för att visa er den nya e-handeln och hur allt fungerar. Instruktioner för hur ni hanterar köp och allt runt omkring detta, ingår.

Vi kommer att använda oss av tredje part företag för att hantera de olika delarna i e-handeln. Basiska funktionerna erbjuds utan kostnad av företagen, men i vissa fall tar de en viss summa för mer avancerade funktioner, då betalar ni direkt till dem. Det kan hända att några funktioner inte finns hos tredje part företagen, i så fall kontaktar vi de och fråga om de kan lägga till funktionen. 

Har du egen hemsida kommer du få fria 2 revisioner för att kunna ge feedback och kolla så att allt ser bra ut. Ska du ha en hemsida som vi bygger kommer du ha en extra revisionstillfälle för att du ska kunna gå igenom din e-handel. Mer om revision här. Efter dina revisioner är slut och du känner att du skulle behöva mer ändringar, går det över till underhåll och vi tar då betalt per timme (400kr/h) och minst för 1 timme. All kommunikation ingår i timpriset.

Vi kommer att lägga upp några test produkter/artiklar, för att ni ska kunna se hur det kommer att se ut sen när era riktiga produkter är upplagda. I e-handel ingår det instruktioner på hur ni lägger upp produkter.

Skulle ni vilja att vi sköter upplägget av alla era produkter fixar vi det, vi tar betalt per timme (400kr/h). Då fixar vi allt med att optimera produktbilden, för att den ska vara så komprimerad som möjligt (för att er hemsida ska laddas snabbare), skrivandet av produktnamn, beskrivande text, priser och om produkter är på rea. Detta kräver att ni ger oss tillgång till materialet, har ni det digitalt är uppläggningstiden mindre.

I vissa fall när ni har ett fåtal produkter, kan vi sköta upplägget utan kostnad. Skulle ni vilja sköta upplägget av alla era produkter, finns det som sagt instruktioner för det.

Vi skickar ut fakturan för e-handeln när vi är klara från vårt håll, så kan du lägga upp produkterna i lugn och ro. När ni är klara med det, kan ni kontakta oss så aktiverar vi e-handeln, utan någon extra kostnad så klart.

Den text som ingår är text till rubriker eller annat dylikt kort text som behövs för att e-handeln ska vara användbar. Det ingår inte textskrivande av stora och långa texter. För mer invecklade texter där det behövs kunskap om området går det bra om ni ger oss texten. Allternativ, tar vi fram texten och tar betalt per timme (400kr/h).

För texter som ni ger oss, ingår det ingen korrigering av texter eller grammatik korrektur, utan vill ni ha korrektur på texten som kommer från er, tillkommer det en extra timavgift, (400kr/h) och minst för 1 timme där all kommunikation ingår i timpriset

Det ingår ett par bilder som används till rubriker eller till sidhuvudet för att e-handelssidan ska se bra ut. För ytterligare bilder är ni välkomna att komma med egna bilder. Vi ger inte ut någon tillgång till vår bildbank.

Vi erbjuder instruktioner till allt som rör e-handeln. Våra instruktioner kommer att vara i bildformat där vi visar steg för steg hur ni går tillväga för att lägga upp produkter, ändra pris, bild och beskrivning. Även hur ni hanterar alla ordrar och köp från era kunder. Vi visar inte var man kan hitta bilder eller texter eller andra tjänster som på något sätt underlättar för er att göra vårt arbete.

Tiden det tar för oss att göra klar e-handeln beror på många faktorer, till exempel om vi har allt material från er (om det behövs), oförutsedda problem med de olika extra funktionerna (då dessa beror på tredje part företag) eller något så lätt som att ni inte har tid att svara. Normal sätt ska det ske inom den angivna tiden då det är den tid det brukar ta.

Tar det längre tid en förväntad på grund av oss (oförutsedda problem), blir ni informerade om detta, och vi kommer att göra allt vi kan för att hinna klart i tid.

Tar det längre tid än rimligt förväntat på grund av er, till exempel att ni inte svarar på flera dagar, inte har allt material eller på annat sätt gör att vi inte kan göra klart e-handeln, har vi rätten att färdigställa e-handeln som den är och skicka fakturan för e-handeln. E-handeln kan vara gömd från internet så ingen kan hitta den. När ni har allt material eller mer tid åt oss, återupptar vi e-handeln där den var och tar betalt som vanligt underhåll, per timme (400kr/h) eller per extra funktion. Det är därför viktigt att ni har tillgång till allt material som behövs, eller som ni vet att ni kommer att ha, innan vi lanserar e-handeln.

När e-handeln är fixad från vårt håll, skickar vi ut fakturan för e-handel. Den har en betalningsvillkor på 7 dagar. För alla sena betalningar är dröjsmålsräntan 12%.

Efter godkännande av Marknadsföring offerten och godkännandet av detta villkor, förbereder vi en sektion och en ny sida med en formulär där besökare kan skriva in sin e-post. Som uppmuntran kan vi erbjuda rabatt eller andra erbjudande för att de ska lämna sin e-post till oss.

Fakturan vi skickar ut när vi har fixat klart sidan och fått den godkänd från er, har en betalningsvillkor på 3 dagar. För alla sena betalningar är dröjsmålsräntan 12%.

Efter ett tag, när vi har samlat in tillräckligt många e-postadresser, går det bra att skicka ut kampanjer. Det är därför bra att börja samla in e-postadresser omgående för att vi ska kunna ha så många e-post adresser som möjligt inför en planerad kampanj eller andra event. När det är dags att skicka ut kampanjen, sköter vi det, och vi tar betalt per timme (400kr/h) och minst för 1 timme. All kommunikation ingår i betald tid.

En kampanj kan ta några timmar beroende på vad vi kommer fram till tillsammans (komma upp med en idé, sätta upp strukturen, välja passande bilder, skriva relevant text, sköta utskickningen, se hur många som har klickat sig in på e-postadressen, och så vidare). 

Vi skriver och designar e-postkampanjen utefter era önskemål och skickar ett utkast till er först innan vi skickar ut kampanjen till alla prenumeranter. Det går även att ställa in ett speciellt datum och tid där kampanjen ska skickas. Ni kommer att få veta hur många som har prenumererat innan vi skickar ut en kampanj.

Vi håller koll på hur många som faktiskt har öppnat e-posten och hur många som har tryckt på kampanj knappen i e-posten. Vi optimerar texten eller ändrar parameter utifrån datan för att göra nästa kampanj mer effektivare. 

Efter godkännande av offerten och godkännandet av dessa villkor, börjar vi med designen. Väldigt viktigt att vi får alla måtten som vi behöver om ni vill få en video som passar er skärm. När vi är klara kommer vi skicka bilder på alla de olika sidorna för att få de godkända innan vi sparar och exporterar den som video. Det är viktigt att du kollar igenom så att allt ser bra ut innan vi exporterar den som video, annars kommer det att dra ut på tiden. All kommunikation ingår i timpriset.

Vi hjälper till med att få igång videon i din TV så långt vi kan. Men det krävs också lite allmän kunskap om hur man använder en TV. 

Skulle du vilja ändra texter eller annat i videon i framtiden kan vi fixa det. Vi tar betalt per timme (400kr/h) och minst för 1 timme.

All kommunikation ingår i timpriset. Skulle du vilja göra det skälv går det också bra men vi lämnar inte ut några instruktioner på hur man gör det. 

En hemsida innehåller text och bilder som måste sparas på en dator som kallas webbserver. För att komma åt en hemsida behövs det en domänlänk eller URL, som till exempel sthdesign.com eller tipsning.se.

Efter godkännande av webbhotell offerten, hemsida offerten och godkännandet av detta villkor, väljer vi tillsammans en passande domännamn till ert företag. Efter det, skickar vi ut fakturan för webbhotell. Samtidigt skickar vi med ett formulär med några frågor om ert företag, vad ni önskar er nya hemsida ska ha och allmän information om erat företag. Efter det är klart, börjar vi med strukturen och designen av er hemsida med hänsyn till det ni svarade i formuläret och beroende på vilket prispaket ni valt. 

När vi börjar bli klara, bokar vi ett möte, ifall det behövs (alla våra möten är digitala), med er för att visa nya hemsidan. Ni kommer även få tillgång till länken till hemsidan för att ni ska kunna ge feedback (revisioner) på saker ni tycker borde ändras eller läggas till, i lugn och ro. I varje prispaket ingår det ett visst antal gratis revisioner, läs mer om det här. Det är därför viktigt att ni kommer med all feedback ni kan på en och samma gång. Detta på grund av att vi inte kan ändra strukturen eller designen ju närmare lanseringen vi kommer.

Skulle ni vilja ändra fler saker efter era revisioner har tagit slut, går det också bra. Vi tar betalt per timme (400kr/h) och minst för 1 timme där all kommunikation ingår i timpriset. Det är därför viktigt att ni går igenom hela er hemsida innan ni godkänner den då ni har sista ansvaret för att se till att allt ser bra ut.

En hemsida består av ett domännamn, som är ett unikt namn som bara er hemsida kan ha, och av en webbhotell, där all information lagras, så som bilder, text, användare, e-posten och så vidare. 

Den första webbhotell fakturan skickar vi ut direkt när vi har valt en domännamn, den har betalningsvillkor på 3 dagar, för att vi snabbt ska kunna komma igång med byggandet av er nya hemsida.

Andra årliga webbhotell fakturan kommer vi att skicka fakturan 2 månader innan ni betalade första webbhotell fakturan. Det vill säga att andra fakturan förnyas om 10 månader (detta för att vi betalar till vår leverantör och ifall ni inte skulle vilja ha kvar er hemsida, ska vi kunna ha tid att annullera den, utan att det blir en extra kostnad för er), och alla därefter förnyas efter 12 månader. Betalningsvillkor för alla framtida domän fakturor är på 10 dagar. För alla sena betalningar är dröjsmålsräntan 12%. Skulle ni inte vilja ha kvar hemsidan, får ni säga till innan den årliga domän fakturan förfaller.

Den text som ingår är text till rubriker eller annat dylikt kort text som behövs för att hemsidan ska vara användbar. Det ingår inte textskrivande av stora och långa texter. För mer invecklade texter där det behövs kunskap om området går det bra om ni ger oss texten. Alternativt, tar vi fram texten och tar betalt per timme.

För texter som ni ger oss, ingår det ingen korrigering av texter eller grammatik korrektur, utan vill ni ha korrektur på texten som kommer från er, tillkommer det en extra timavgift, (400kr/h) och minst för 1 timme där all kommunikation ingår i timpriset

I alla våra paket ingår det ett viss antal bilder som vi tar fram från vår bildbank. För ytterligare bilder är ni välkommen att komma med egna bilder. Vi ger inte ut någon tillgång till vår bildbank.

Tillägg är extra funktioner till er hemsida, som till exempel bokningsschema, kontaktformulär eller Google Reviews, se alla här. Det blir som att bygga med lego, vi bygger ihop en fin struktur och sen kan man lägga till legobitar för att snygga till den mer med detaljer. Dessa tillägg kommer från tredje part företag och de flesta erbjuds utan någon kostnad. I vissa fall tar företagen en viss summa för mer avancerade funktioner, då betalar ni direkt till dem. Det kan hända att några funktioner inte finns hos tredje part företagen, i så fall kommer vi att kontakta dem och fråga om de kan lägga till funktionen. 

Under tiden vi bygger er hemsida kan det hända att ni kommer på nya funktioner ni vill ha till hemsidan. Dessa funktioner kommer då att adderas till offerten vi skickade, med respektive pris. Ni kommer att informeras om priset innan vi lägger till det. Vi skickar alltså inte ut en ny offert för varje tillägg som tillkommer, utan det sammanlagda priset kommer ni få veta när vi skickar fakturan.

Tiden det tar för oss att göra klar en hemsida beror på många faktorer, till exempel om vi har allt material från er (om det behövs), oförutsedda problem med de olika extra funktionerna (då dessa beror på tredje part företag) eller något så lätt som att ni inte har tid att svara. Normal sätt ska det ske inom den angivna tiden då det är den tid det brukar ta.

Tar det längre tid en förväntad på grund av oss (oförutsedda problem), blir ni informerad om detta, och vi kommer att göra allt vi kan för att hinna klart i tid.

Tar det längre tid än rimligt förväntat på grund av er, till exempel att ni inte svarar på flera dagar, inte har all material eller på annat sätt gör att vi inte kan göra klart hemsidan, har vi rätten att färdigställa hemsidan så som den är och skicka fakturan för hemsidan. Hemsidan kan vara gömd från internet så ingen kan hitta den. När ni har allt material eller mer tid åt oss, återupptar vi hemsidan där den var och tar betalt som vanlig webbunderhåll, per timme (400kr/h) eller per extra funktion. Det är därför viktigt att ni har tillgång till allt material som behövs, eller som ni vet att ni kommer att ha, innan vi börjar jobba med er hemsida.

Grattis till er nya hemsida! 🎉

Fakturan vi skickar ut för klar hemsida har en betalningsvillkor på 7 dagar. För alla sena betalningar är dröjsmålsräntan 12%.

Varje år kommer vi skicka ut en faktura för webbhotell. Vi erbjuder webbunderhåll om något skulle hända med er hemsida, som till exempel om hemsidan inte laddas, den visar fel och så vidare. En ny hemsida är som en ny bil, den kommer att fungera fint i början men den behöver underhållas för att fungera så som den ska.

Vi erbjuder instruktioner (som tillägg) för alla de hemsidor vi har byggt. För de hemsidor vi inte har byggt, erbjuder vi inga instruktioner. Våra instruktioner visar hur ni ändrar/lägger till texter och bilder. Vi visar inte var man kan hitta bilder eller texter eller andra tjänster som på något sätt underlättar för er att göra vårt arbete.

Skillnaden mellan oss och andra billiga webbyråer är att de kommer att ge er ett klart lego set, och bara ändra texter och bilder. Detta kommer göra att hemsidan kommer inte vara anpassad för er, trasiga länkar, inte fungera på i olika skärmstorlekar, flera hundra andra hemsidor kommer ha samma utseende, och inget kommer göra er hemsida unik, inget som tillfredsställer era besökare. Vilket betyder att de inte kommer spendera lång tid på det. Vi, åt andra sidan, kommer att göra en helt ny och anpassad design utifrån era önskemål. 

Efter godkännande av Webbunderhåll offerten och godkännandet av detta villkor, sätter vi igång. Vi tar betalt per timme (400kr/h) och minst för 1 timme. All kommunikation ingår som betald tid. Fakturan kommer att skickas ut när vi är klara och den har en betalningsvillkor på 3 dagar. För alla sena betalningar är dröjsmålsräntan 12%.

Skulle det plötsligt hända att ni kommer på nya ändringar medan vi är igång, går det bra. Men skulle det innebära att ni måste förbereda material eller annat som gör att vi inte kan fortsätta, kommer vi att skicka ut fakturan för första webbunderhåll. Sedan när ni har allt som behövs återupptar vi där vi lämnade.

Den estimerade tiden vi har uppskattat i offerten kan variera. Ibland kan det ta mindre eller mer tid då det kan hända oförutsedda problem. Har vi inte byggt hemsidan kan det också påverka tiden då det blir som att hoppa in och fixa en maträtt som vi inte har lagat från grunden. 

För extra tillägg och speciella funktioner tar vi betalt en fast summa. Det blir som att bygga med lego, vi lägger till legobitar på din hemsida för att snygga till den mer med funktioner. Dessa tillägg kommer från tredje part företag och de flesta erbjuds utan någon kostnad. I vissa fall tar företagen en viss summa för mer avancerade funktioner, då betalar ni direkt till dem. Det kan hända att några funktioner inte finns hos tredje part företagen, i så fall kommer vi att kontakta dem och fråga om de kan lägga till funktionen. 

Under tiden vi bygger er hemsida kan det hända att ni kommer på nya funktioner ni vill ha till hemsidan. Dessa funktioner kommer då att adderas till offerten vi skickade, med respektive pris (en fast summa). Ni kommer att informeras om priset innan vi lägger till det. Vi skickar alltså inte ut en ny offert för varje tillägg som tillkommer, utan det sammanlagda priset kommer ni få veta när vi skickar fakturan.

Vi erbjuder instruktioner (som tillägg) för alla de hemsidor vi har byggt. För de hemsidor vi inte har byggt, erbjuder vi inga instruktioner. Våra instruktioner visar hur ni ändrar/lägger till texter och bilder. Vi visar inte var man kan hitta bilder eller texter eller andra tjänster som på något sätt underlättar för er att göra vårt arbete.

Efter godkännande av offerten och godkännandet av detta villkor, börjar vi med att sätta upp e-handeln. När vi börjar bli klara, bokar vi ett möte (alla våra möten är online) med er för att visa er den nya e-handeln och hur allt fungerar. Instruktioner för hur ni hanterar köp och allt runt omkring detta, ingår.

Vi kommer att använda oss av tredje part företag för att hantera de olika delarna i e-handeln. Basiska funktionerna erbjuds utan kostnad av företagen, men i vissa fall tar de en viss summa för mer avancerade funktioner, då betalar ni direkt till dem. Det kan hända att några funktioner inte finns hos tredje part företagen, i så fall kontaktar vi de och fråga om de kan lägga till funktionen. 

Har du egen hemsida kommer du få fria 2 revisioner för att kunna ge feedback och kolla så att allt ser bra ut. Ska du ha en hemsida som vi bygger kommer du ha en extra revisionstillfälle för att du ska kunna gå igenom din e-handel. Mer om revision här. Efter dina revisioner är slut och du känner att du skulle behöva mer ändringar, går det över till underhåll och vi tar då betalt per timme (400kr/h) och minst för 1 timme. All kommunikation ingår i timpriset.

Vi kommer att lägga upp några test produkter/artiklar, för att ni ska kunna se hur det kommer att se ut sen när era riktiga produkter är upplagda. I e-handel ingår det instruktioner på hur ni lägger upp produkter.

Skulle ni vilja att vi sköter upplägget av alla era produkter fixar vi det, vi tar betalt per timme (400kr/h). Då fixar vi allt med att optimera produktbilden, för att den ska vara så komprimerad som möjligt (för att er hemsida ska laddas snabbare), skrivandet av produktnamn, beskrivande text, priser och om produkter är på rea. Detta kräver att ni ger oss tillgång till materialet, har ni det digitalt är uppläggningstiden mindre.

I vissa fall när ni har ett fåtal produkter, kan vi sköta upplägget utan kostnad. Skulle ni vilja sköta upplägget av alla era produkter, finns det som sagt instruktioner för det.

Vi skickar ut fakturan för e-handeln när vi är klara från vårt håll, så kan du lägga upp produkterna i lugn och ro. När ni är klara med det, kan ni kontakta oss så aktiverar vi e-handeln, utan någon extra kostnad så klart.

Den text som ingår är text till rubriker eller annat dylikt kort text som behövs för att e-handeln ska vara användbar. Det ingår inte textskrivande av stora och långa texter. För mer invecklade texter där det behövs kunskap om området går det bra om ni ger oss texten. Allternativ, tar vi fram texten och tar betalt per timme (400kr/h).

För texter som ni ger oss, ingår det ingen korrigering av texter eller grammatik korrektur, utan vill ni ha korrektur på texten som kommer från er, tillkommer det en extra timavgift, (400kr/h) och minst för 1 timme där all kommunikation ingår i timpriset

Det ingår ett par bilder som används till rubriker eller till sidhuvudet för att e-handelssidan ska se bra ut. För ytterligare bilder är ni välkomna att komma med egna bilder. Vi ger inte ut någon tillgång till vår bildbank.

Vi erbjuder instruktioner till allt som rör e-handeln. Våra instruktioner kommer att vara i bildformat där vi visar steg för steg hur ni går tillväga för att lägga upp produkter, ändra pris, bild och beskrivning. Även hur ni hanterar alla ordrar och köp från era kunder. Vi visar inte var man kan hitta bilder eller texter eller andra tjänster som på något sätt underlättar för er att göra vårt arbete.

Tiden det tar för oss att göra klar e-handeln beror på många faktorer, till exempel om vi har allt material från er (om det behövs), oförutsedda problem med de olika extra funktionerna (då dessa beror på tredje part företag) eller något så lätt som att ni inte har tid att svara. Normal sätt ska det ske inom den angivna tiden då det är den tid det brukar ta.

Tar det längre tid en förväntad på grund av oss (oförutsedda problem), blir ni informerade om detta, och vi kommer att göra allt vi kan för att hinna klart i tid.

Tar det längre tid än rimligt förväntat på grund av er, till exempel att ni inte svarar på flera dagar, inte har allt material eller på annat sätt gör att vi inte kan göra klart e-handeln, har vi rätten att färdigställa e-handeln som den är och skicka fakturan för e-handeln. E-handeln kan vara gömd från internet så ingen kan hitta den. När ni har allt material eller mer tid åt oss, återupptar vi e-handeln där den var och tar betalt som vanligt underhåll, per timme (400kr/h) eller per extra funktion. Det är därför viktigt att ni har tillgång till allt material som behövs, eller som ni vet att ni kommer att ha, innan vi lanserar e-handeln.

När e-handeln är fixad från vårt håll, skickar vi ut fakturan för e-handel. Den har en betalningsvillkor på 7 dagar. För alla sena betalningar är dröjsmålsräntan 12%.

Efter godkännande av Marknadsföring offerten och godkännandet av detta villkor, förbereder vi en sektion och en ny sida med en formulär där besökare kan skriva in sin e-post. Som uppmuntran kan vi erbjuda rabatt eller andra erbjudande för att de ska lämna sin e-post till oss.

Fakturan vi skickar ut när vi har fixat klart sidan och fått den godkänd från er, har en betalningsvillkor på 3 dagar. För alla sena betalningar är dröjsmålsräntan 12%.

Efter ett tag, när vi har samlat in tillräckligt många e-postadresser, går det bra att skicka ut kampanjer. Det är därför bra att börja samla in e-postadresser omgående för att vi ska kunna ha så många e-post adresser som möjligt inför en planerad kampanj eller andra event. När det är dags att skicka ut kampanjen, sköter vi det, och vi tar betalt per timme (400kr/h) och minst för 1 timme. All kommunikation ingår i betald tid.

En kampanj kan ta några timmar beroende på vad vi kommer fram till tillsammans (komma upp med en idé, sätta upp strukturen, välja passande bilder, skriva relevant text, sköta utskickningen, se hur många som har klickat sig in på e-postadressen, och så vidare). 

Vi skriver och designar e-postkampanjen utefter era önskemål och skickar ett utkast till er först innan vi skickar ut kampanjen till alla prenumeranter. Det går även att ställa in ett speciellt datum och tid där kampanjen ska skickas. Ni kommer att få veta hur många som har prenumererat innan vi skickar ut en kampanj.

Vi håller koll på hur många som faktiskt har öppnat e-posten och hur många som har tryckt på kampanj knappen i e-posten. Vi optimerar texten eller ändrar parameter utifrån datan för att göra nästa kampanj mer effektivare. 

Efter godkännande av offerten och godkännandet av dessa villkor, börjar vi med designen. Väldigt viktigt att vi får alla måtten som vi behöver om ni vill få en video som passar er skärm. När vi är klara kommer vi skicka bilder på alla de olika sidorna för att få de godkända innan vi sparar och exporterar den som video. Det är viktigt att du kollar igenom så att allt ser bra ut innan vi exporterar den som video, annars kommer det att dra ut på tiden. All kommunikation ingår i timpriset.

Vi hjälper till med att få igång videon i din TV så långt vi kan. Men det krävs också lite allmän kunskap om hur man använder en TV. 

Skulle du vilja ändra texter eller annat i videon i framtiden kan vi fixa det. Vi tar betalt per timme (400kr/h) och minst för 1 timme.

All kommunikation ingår i timpriset. Skulle du vilja göra det skälv går det också bra men vi lämnar inte ut några instruktioner på hur man gör det.