STH Design

WebbyrÄ i Stockholm hemsida

Webbdesign byrÄ i Stockholm som fokuserar
pÄ design

Webbdesign byrÄ i Stockholm som fokuserar pÄ design

Behöver du hjÀlp med att bygga eller skapa en billig och bra hemsida? Vi som design webbyrÄ i vackra hammarby, Stockholm, kan erbjuda den bÀsta design och prisvÀrde för ditt företag i WordPress. 

WebbyrÄ i Stockholm hemsida

Hur vi hjÀlper er med en ny hemsida

Kontakta oss

Börja med att berÀtta för oss dina behov. Tillsammans kommer vi att gÄ igenom syftet och mÄlen för ditt företag för att kunna ge dig bÀsta offert förslag.

Utveckling och design

Vi börjar bygga och designa din nya hemsida. Vi Àr öppna för feedback i början, baserat pÄ det prispaket du vÀljer och ha din webbsida redo inom nÄgra veckor.

Lansering

NÀr du Àr nöjd Àr det dags att lansera din webbsida. Vi testar din webbsida i olika skÀrmstorlekar tills allt ser perfekt ut, baserat pÄ det prispaket du vÀljer.

Norrviken Thai & Sushi

Thai och sushi restaurang i Stockholm

BÀsta thai och sushi restaurang i Norrviken, Sollentuna. Lokalen Àr tematisk inredd med stora bilder av thailÀndska strÀnder vilket skapar en varm kÀnsla. De ville ha en thai och japansk stil till hemsidan. Detta anvÀndes för att ta fram en uppdaterad hemsida.

Är ni ocksĂ„ ute efter en fantastisk hemsida till er restaurang?

webbyrÄ i Stockholm - Nya trafikskolan avesta hemsida 1

Nya Trafikskolan Avesta

Imponerande design till en fantastisk trafikskola

Ny modern hemsida för en trafikskola som sticker ut bland konkurrenterna var deras önskemÄl. Att behÄlla deras grafiska profil var ocksÄ ett krav dÄ alla deras bilar var mÀrkta med deras profil. Resultatet blev magistral och de började redan inom nÄgra dagar fÄ beröm om hemsidans utformning och design. 

Är ni ocksĂ„ ute efter en strĂ„lande hemsida till er trafikskola?

Honglai Asia

Köp smidigt online och hÀmta i butiken

VÀlkommen till Honglai Asia, hÀr kan du hitta allt inom asiatisk mat. FrÄn snacks till klassiska delikatesser och frysta varor. E-handel butik med enkel flöde frÄn och med att du hittat produkten till att du bestÀller.

Är ni ocksĂ„ ute efter en smidig e-handel hemsida till ert företag?

Honglai asia hemsida 1

Alla olika tjÀnster vi erbjuder

VarumÀrke och webbdesign

Vi stöder anpassade tjÀnster, vi kommer att behÄlla din varumÀrkesidentitet och ta hÀnsyn till den nÀr vi bygger och utformar din webbsida. För att göra ditt företag mer professionellt erbjuder vi dig en egen företagsmail.

SEO (Sökmotoroptimering)

Vi stöder SEO-tjÀnst (sökmotoroptimering), det gör att du sticker ut i Googles sökresultat vilket resulterar att fler kunder kan upptÀcka ditt företag.

E-handel

Vi erbjuder tjÀnster för konstruktion av e-handelswebbplatser. Du kan enkelt sÀlja och hantera dina produkter och kunder online. De plattformar vi stödjer Àr Shopify och Woocommerce

Marketing

Vi sÀtter upp ett formulÀr dÀr dina besökare kan bli medlem i vÄr marknadsföring. Marknadsföring Àr superbra att ha nu för tiden dÄ den hjÀlper dig att sprida eventuella kampanjer du har i framtiden.

Grafisk design

Vi erbjuder design av menyer till restaurang, visitkort, etiketter, banners, affischer. Vi erbjuder Àven logotypskapande.

UnderhÄll

Efter din webbsida lanserats erbjuder vi underhÄll för att hantera drift, uppdateringar och support för att sÀkerstÀlla att webbplatsen Àr stabil och snabb i framtiden.

Är ni ute efter fler kunder till er företag?

Vi sÀtter upp ett formulÀr dÀr dina besökare kan bli medlem i vÄr marknadsföring. Marknadsföring Àr superbra att ha nu för tiden dÄ den hjÀlper dig att sprida eventuella kampanjer du har i framtiden. DÄ Àr det fantastisk om du har mÄnga kunder som du kan skicka ut till. Exempel pÄ hur det kan se ut: hammarbysushidumplings.com/#mail

NÄgot du undrar över?

LÀs vÄra svar eller kontakta oss nÀr som helst pÄ dygnet.

Vad menas med revision?

Revision Àr hur mÄnga gÄnger du kan ge feedback pÄ designen och strukturen i hemsidan under tiden vi bygger den. Efter första gÄngen vi visar dig din nya hemsida, kan du ge feedback och önskemÄl om saker som ska Àndras eller lÀggas till. Beroende pÄ vilket prispaket du har valt, har du ett vist antal revisioner.

Anledningen till varför vi har ett begrÀnsat antal gratis revisioner Àr pÄ grund av att det Àr svÄrt att Àndra pÄ strukturen eller designen nÀr hemsidan börjar nÀrma sig lanseringen. 

Hur lÄng tid kommer det att ta för en ny hemsida?

Det beror lite pÄ vad du vill ha pÄ din hemsida, normalt sÀtt tar det 1-2 veckor, frÄn godkÀnt offert. Vi erbjuder ocksÄ tillÀgg till hemsidan, dessa tillÀgg kan fördröja  lanseringen. 

Hur tar ni betalt om vi behöver ha en enkel uppdatering, Àndra priset eller Àndra bilder?

För uppdateringar till din hemsida, erbjuder vi underhÄll. Vi tar betalt per timme (400kr/h) och minst för 1 timme. All kommunikation ingÄr i timpriset.

För enklare Àndringar, erbjuder vi instruktioner (som tillÀgg) för alla de hemsidor vi har byggt. För de hemsidor vi inte har byggt, erbjuder vi inga instruktioner. VÄra instruktioner visar hur du Àndrar/lÀgger till texter och bilder. Vi visar inte var man kan hitta bilder eller texter eller andra tjÀnster som pÄ nÄgot sÀtt underlÀttar för dig att göra vÄrt arbete.

Hur tar ni betalt för en ny hemsida?

För att bygga en ny hemsida tar vi en engÄngsbetalning. För domÀnnamn, företagsmail och webbhotell Àr det en betalning en gÄng per Är.

Skriver ni texter till min nya hemsida?

Den text som ingÄr Àr text till rubriker eller annat dylikt kort text som behövs för att hemsidan ska vara anvÀndbar. Det ingÄr inte textskrivande av stora och lÄnga texter. För mer invecklade texter dÀr det behövs kunskap om omrÄdet gÄr det bra om du ger oss texten. Alternativt, tar vi fram texten och tar betalt per timme.

VĂ„ra kunders recensioner

Tack STH Design!

Vi kan inte tacka STH Design nog för det fantastiska arbete de gjorde pÄ vÄr företagssida! Vi kunde aldrig ha förestÀllt oss att det skulle ha sett sÄ otroligt ut och fungerat sÄ bra! Vi rekommenderar dem till alla som vill bygga en webbsida för sin verksamhet!

VĂ€lkommen!

Designerna Àr mycket tÄlmodiga och i detalj, vi hade ett onlinemöte innan designen började, dÀr de lyssnade pÄ mina behov och stÀllde mÄnga frÄgor till mig för att klargöra saker, jag blev superförvÄnad nÀr jag sÄg den slutliga webbsidan, det var sÄ bra design, bÀsta laget! tack!

Otrolig webbplats

Vi vill hjÀlpa kineser att integrera sig och starta ett företag i Sverige, STH Design erbjöd oss den bÀsta lösningen. De gav ett tydligt strukturerat innehÄll för vÄra kunder med en otrolig fin design. Tack sÄ mycket STH Design!

Fantastiskt jobb!

Jag kontaktade STH Design eftersom jag vill sÀlja musiken jag producerar och de rekommenderade mig nÄgra lösningar. Det slutade med en fantastisk webbplats med sÀkra betalningar, bÄde för mina kunder och mig. Ni Àr alla vÀlkommen att kontakta STH Design om ni vill ha en webbplats för er företag!

VÀldigt nöjd

Det var sÄ enkelt att komma i kontakt med STH design. Snabb och tydlig support. Ni byggde hemsidan pÄ ett modernt sÀtt och anpassat den efter vÄr behov. PrisvÀrt. Stort tack, bra jobbat! Rekommenderar det varmt.

Mycket professionellt gjord!

Super nöjd med hur hemsidan blev! Ni fick med den asiatiska kÀnslan som vi var ute efter. Nu kan fler kunder hitta till oss.

Snyggt gjord!

Vi lanserade just vÄr nya restaurangwebbsida med STH Design och Àr sÄ glada att ha den live! Det Àr mycket professionellt gjort med fantastisk design, det fungerar utmÀrkt bÄde pÄ stationÀra och mobila enheter.

Vill du bli en av dem? 👆